Fener Kürek Takımı şampiyon oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Akdeniz Kupası Uluslararası Kürek Yarışları'nda, Fenerbahçe Kürek Takımı birinci oldu.

Türkiye Kürek Federasyonu ile Fethiye Belediyesi işbirliğinde Fethiye Körfezi'nde düzenlenen ve iki gün süren yarışlarda, Fenerbahçe 234 puanla birinci, Galatasaray 140 puanla ikinci, Şişecam Çayırova ise 97 puanla üçüncülüğü elde etti.

Milli Takım seçmelerinin de yapıldığı yarışlara toplam 190 sporcunun katıldığı, Fenerbahçe'nin 7, Galatasaray ve Şişecam'ın ikişer, Sakaryaspor ve Balıkadam takımlarının da birer birincilik elde ettikleri bildirildi.

Yarışlarda dereceye girenlere madalya ve kupaları, Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bazı belediye meclis üyeleri ile kulüp yetkilileri tarafından verildi.

365spor

SU SPORLARI Haberleri

Denizli Büyükşehirin Genç Sporcusundan 4 Türkiye Şampiyonluğu
TAYK 2026 Sezonun İlk Randevusunda 33 Ekip Kıyasıya Yarıştı
Didim’de Yelken Heyecanı Ödül Töreniyle Sona Erdi
Marmaris Körfezi'nde Yine Yelkenler Fora Oldu
Yüzmede Kış Kupası ve Milli Takım Seçmeleri Başladı