Ferit Şahenk’in gözü Alimos Limanı’nda

Doğuş Grubu, Alimos Limanı ihalesine Yunanistan’da bir çok projede ortaklık yaptığı Lamda ile oluşturduğu Lamda Doğus Marina Investment SA adlı konsorsiyumla girecek.

Balkanlar’ın en büyük limanı Yunanistan’daki Alimos’ta geri sayım başladı. Geçmiş yıllarda Atina yönetimi tarafından vitrine çıkarılan, satışına ise son anda vize çıkmayan Alimos’a 3 teklif geldi.Yunanistan Özelleştirme İdaresi’nin (TAIPED) resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre 3 teklif arasında Doğuş Grubu’da bulunuyor.

YUNAN ORTAKLA GİRECEK

Yapılandırma nedeniyle bankalarla masaya oturan Doğuş Grubu, ihaleye Yunanistan’da bir çok projede ortaklık yaptığı Lamda ile oluşturduğu Lamda Doğus Marina Investment SA adlı konsorsiyumla girecek.

İhaleye teklif verecek 3 konsorsiyum ve şirket arasında ise Yunan Aktor Concessios SA şirketi ve Aviareps-Cosmos ortaklığı var. İhaleyi kazanan şirket, Alimos’u 40 yıllığına işletecek.

Vira Haber

MARİNA Haberleri

Rekorların Turnuvası Tuna Masters TEOS, 10. Yılında Teos Marina’da Başlıyor
Demre Marina, 25 Temmuz’da Görkemli Törenle Açılıyor
Teos Marina’da Yaz Akşamlarına Sanat Dolu Dokunuş: 2025 Konser Takvimi Açıklandı
Superyacht Summit Türkiye 2024: Denizcilik İstanbul’da Buluşuyor
Setur Marinas, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesini Almaya Hak Kazandı