Filyos Liman ihalesi yarın yapılacak

Çaycuma Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mithat Gülşen, Filyos Projesi kapsamındaki liman ihalesinin yarın yapılacağını bildirdi.

Çaycuma Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mithat Gülşen, Filyos Projesi kapsamındaki liman ihalesinin yarın yapılacağını bildirdi.

Gülşen, gazetecilere yaptığı açıklamada, liman ihalesinin bölge insanı tarafından yıllardır hayali kurulan Filyos Projesi'nin hayata geçişinin kanıtı olduğunu söyledi.

Projenin haya geçmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade eden Gülşen, şöyle konuştu:

"Başta AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'a ve çalışma arkadaşlarına ilçemiz ve bölgemiz adına teşekkür ediyorum. Yarın ihalesi yapılacak olan limanın ardından zannediyorum yatırımcılarımız da yer tahsisi konusunda yavaş yavaş bölgede çalışmalar başlayacaktır. Bu proje inşallah bölgemiz adına hayırlı olur."

 

 

 

 

 

virahaber.com

LİMAN Haberleri

Karadeniz Limanları İçin Mavi Dönüşüm Başladı
Bakan Uraloğlu: "Kasım Ayında Limanlarımızda Elleçlenen Yük Miktarı 46 Milyon 863 Bin 236 Ton Olarak Gerçekleşti"
2025 Abu Dabi Denizcilik Ödülleri Sahiplerini Buldu
QTerminals Antalya, Geleceğin Denizcilik Profesyonelleri Ağırladı
Türkiye’nin İlk Özel Intermodal Terminali Railport’tan İlk Tren Çıkışı Gerçekleşti