Güllük Limanı'nın 45 Yılı 35.2 Milyon Lira

Muğla’da bulunan Güllük Liman Sahası'na yönelik özelleştirme kararı ihalesi yapıldıktan sonra Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Limanı işletme hakkı ise yıl süre ile 35.2 milyon TL’ye verildi.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ’ye ait olan liman,  ihalesi yapıldıktan sonra onaylandı. Milas’ta bulunan Güllük Liman Sahası’nın ‘Güllük Yat Limanı’ adıyla işletilmesine yönelik Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayınlandı.

45 YIL SÜRE İLE 35.2 MİLYON TL

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ’ye ait Güllük Liman Sahası’nın, 45 yıl süreyle ‘Güllük Yat Limanı’ olarak işletilmesiyle ilgili özelleştirme ihalesine en yükse teklifi ICC Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi sundu. Böylece ilgili şirket ihaleyi 35 milyon 250 bin TL karşılığı aldı.

Vira Haber

LİMAN Haberleri

Akdeniz’in İncisi Arsuz’da Yat Limanı Modernize Ediliyor
Albayrak Grubu, Geniş Filosuyla Liman Altyapılarına Güç Katıyor
Aliağa Limanları, Dış Ticaretin Yüzde 5,5’ini Tek Başına Gerçekleştirdi
Kabine Değişikliği Resmî Gazete’de Yayımlandı: Adalet ve İçişleri Bakanlıklarında Görev Değişti
Mersin Limanı'ndaki 298 Kilo Kokainle İlgili 2 Şüpheli Gözaltına Alındı