Koordinasyon toplantısı yapıldı

Denizcilik Müsteşarlığı Çanakkale Bölge Müdürlüğü’nde koordinasyon toplantısı yapıldı

Çanakkale Bölge Müdürlüğü bağlısı Liman Başkanlıklarının (Ayvalık, Bandırma, Bozcaada, Çanakkale, Edremit, Erdek, Gelibolu, Gemlik, Gökçeada, Karabiga, Marmaraadası, Mudanya) ve bünyesindeki diğer Birimlerin katılımı ile Çanakkale’de koordinasyon toplantısı icra edildi.

Toplantıda Çanakkale Bölge Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğüne bağlı Liman Başkanlıkları Gemiadamları iş ve işlemlerin uygulanması, İdari Para Cezası uygulamaları, Türk Boğazları Trafik Düzeni Tüzüğü Uygulama Talimatı, Bağlama Kütüğü uygulamaları v.b. konular hakkında değerlendirmeler yapılarak uygulanacak iş ve işlemlerde birlikteliğin sağlanması için gerekli girişimlerde bulunulmasına ve çözüm yoluna gidilmesi hususlarında çalışmalar yapıldı.

Toplantı sonucunda, verilen hizmetlerin kalitesini arttırarak hizmet vermeye devam edileceği, sektöre yönelik olarak bilgilendirme ve sorunlarına çözüm bulunması ile sorumluluk sahasında yeni projeler üretilmesi yönünde karar alındı.

Virahaber

LİMAN Haberleri

QTerminals Antalya, Geleceğin Denizcilik Profesyonelleri Ağırladı
Türkiye’nin İlk Özel Intermodal Terminali Railport’tan İlk Tren Çıkışı Gerçekleşti
Asyaport Ops Sistemini Geliştiriyor, Yeşil Enerji Hedefinde Büyük Adımlar Atıyor
Aliağa ve Antalya Bölge Liman Başkanlıklarına Yeni Atamalar
Sürdürülebilirlikte Örnek Liman: Qterminals Antalya’ya İki Önemli Sertifika