Mersin Limanı'nda Örnek Koronavirüs Önlemi

Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği AŞ (MIP), yaptığı açıklamada koronavirüs önlemleri  kapsamında uzaktan çalışma kararı aldıklarını duyurdu.

Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği AŞ (MIP), Koronavirüs önlemleri dahilinde ziyaretçi girişlerini durdururken, vardiya sistemi haricinde kalanlar için uzaktan çalışma sitemini başlattıklarını duyurdu.

İşte o açıklama:

“Limanda vardiya düzenine göre çalışan birimlerimiz, en üst düzeyde alınan tedbirler doğrultusunda 7/24 hizmet vermeye devam etmektedir. Vardiya düzeni dışında kalan çalışanlarımız, 23 Mart 2020 itibarıyla bir sonraki duyuruya kadar dönüşümlü olarak uzaktan çalışma düzenine geçmiştir.

Tüm ofis çalışanlarımıza her zamanki ofis telefon numaraları ve elektronik posta adresleri üzerinden ulaşılabilecektir. Operasyon/dokümantasyona ilişkin talepleriniz ve ilgili tüm konularda halihazırda Port Portal sistemimiz üzerinde kullanmakta olduğunuz ‘Canlı Destek’ uygulamamız ile ‘webdestek@mersinport.com.tr’ adresimiz üzerinden hizmet verilmeye devam edilecektir.

Bu vesile ile yaşadığımız bu zorlu sürecin en kısa sürede sağlıkla sona ermesini diler, iş birliği, dayanışma ve anlayışınız için teşekkürlerimizi sunarız.”

Vira Haber

LİMAN Haberleri

Mersin Uluslararası Limanı 25 Milyon TEU’nun Üzerine Ulaştı
Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı
Evyapport'tan Limandaki Kazaya İlişkin İlk Açıklama
Asyaport’un Yükünü Kadınlar Taşıyor
AYM, Limanların İhalesiz Özelleştirilmesine İkinci Kez İptal Kararı Verdi