Kızıldeniz Liman İşletmesi'nden yapılan yazılı açıklamada, kötü hava koşulları nedeniyle konteyner nakil işlerinde kullanılan Es-Suhna, petrol nakli için kullanılan Ez-Zeytiyat, ticari ürün nakli için kullanılan El-Edebiyye ve yolcu taşımacılığında kullanılan Port Tevfik limanlarında faaliyetlerin durduğu belirtildi.
Açıklamada ayrıca, oluşan yüksek dalgalar nedeniyle bir süreliğine yolcu ve balıkçı teknelerinin denize açılmasının yasaklanmasına ve avın durdurulmasına karar verildiği ifade edildi.
Öte yandan, İskenderiye Liman İşletmesi Sözcüsü Rıza el-Gandur, yaptığı yazılı açıklamada, şiddetli rüzgar nedeniyle Bugazi ile Ed-Dehile limanlarının da bir süreliğine kapatıldığını belirtti.
ViraHaber.com
LİMAN Haberleri
Mersin Limanı'ndaki 298 Kilo Kokainle İlgili 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
Pahalı Liman Ücretleri Türk Denizcileri Yunanistan’a Yöneltti
Denizcilik Genel Müdürlüğü ile Özata Tersanecilik Arasında 6 Liman Kontrol Botu Sözleşmesi İmzalandı
MIP ile Port Sudan Limanı Kardeş Liman Oldu
Karadeniz Limanları İçin Mavi Dönüşüm Başladı