Safiport Derince'nin mobil vinçleri geldi

SANDETTIE isimli gemi ile limana gelen MHC’nin tahliye operasyonu 1 Mayıs Pazar günü yapıldı. MHC’nin montajı 15 gün içinde yapılarak hizmet vermeye başlayacak.

SANDETTIE isimli gemi ile limana gelen MHC’nin tahliye operasyonu 1 Mayıs Pazar günü yapıldı. MHC’nin montajı 15 gün içinde yapılarak hizmet vermeye başlayacak. Her türlü yük elleçlemesine rahatlıkla hizmet verebilecek iki adet TEREX-GOTTWALD serisi MOBILE HARBOUR CRANE’in ilki Safiport Derince’ye ulaştı. SANDETTIE isimli gemi ile limana gelen MHC’nin tahliye operasyonu 1 Mayıs Pazar günü yapıldı. MHC’nin montajı 15 gün içinde yapılarak hizmet vermeye başlayacak.

Bu elektrikli MHC’ler sayesinde konteyner elleçlemesi de hızlanacak. MHC’ler senkronize bir şekilde tek parçada 250 tonluk yükü kaldırabiliyor.

ViraHaber.com

LİMAN Haberleri

Mersin Limanı'ndaki 298 Kilo Kokainle İlgili 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
Pahalı Liman Ücretleri Türk Denizcileri Yunanistan’a Yöneltti
Denizcilik Genel Müdürlüğü ile Özata Tersanecilik Arasında 6 Liman Kontrol Botu Sözleşmesi İmzalandı
MIP ile Port Sudan Limanı Kardeş Liman Oldu
Karadeniz Limanları İçin Mavi Dönüşüm Başladı