Safiport Derince’ye yeni isim!

A. Hakan Akyol, Safiport Derince’de “Intermodal ve Demiryolu Lojistik Hizmetler Koordinatörlüğü” görevine getirildi.

Türkiye'nin en büyük uluslararası limanı olmaya hazırlanan Safiport Derince ekibine yeni bir isim eklendi. 22 Mayıs 2017 itibariyle lojistik dünyasının deneyimli isimlerinden A. Hakan Akyol, Safiport Derince’de “Intermodal ve Demiryolu Lojistik Hizmetler Koordinatörlüğü” görevine getirildi.

Hakan Akyol kimdir?

Hakan Akyol, 1966 yılında İstinye’de doğdu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan Akyol, kariyerine Arkas Denizcilik’te Almanca konuşulan ülkeler sorumlusu olarak başladı. Ezel Nakliyat, Tüfekçi & Gartner, Orkun Nakliyat, Lider Lojistik gibi kurumlarda operasyon, yurtdışı ülke sorumlusu ve genel müdür yardımcılığı gibi pozisyonlarda yer aldıktan sonra Schenker Arkas’ta Demiryolu Türkiye Müdürlüğü görevinde bulundu.

Akyol, son olarak Safiport Derince’de “Intermodal ve Demiryolu Lojistik Hizmetler Koordinatörü” olarak görevine başladı.

Evli ve iki çocuk babası olan Akyol, ana dil seviyesinde Almanca ve İngilizce bilmektedir.

VİRA HABER MERKEZİ | ViraHaber.com

LİMAN Haberleri

Mersin Limanı'ndaki 298 Kilo Kokainle İlgili 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
Pahalı Liman Ücretleri Türk Denizcileri Yunanistan’a Yöneltti
Denizcilik Genel Müdürlüğü ile Özata Tersanecilik Arasında 6 Liman Kontrol Botu Sözleşmesi İmzalandı
MIP ile Port Sudan Limanı Kardeş Liman Oldu
Karadeniz Limanları İçin Mavi Dönüşüm Başladı