Turgutreis Cup Ege Denizi'nde devam ediyor…

Shop&Miles Sailing Cup'ın ikinci etabı Shop&Miles Turgutreis Cup, 30 – 31 Temmuz Ağustos tarihleri arasında, Bodrum Turgutreis ve Didim'de gerçekleştirilecek.

Türk yelken dünyasının en heyecanlı ve en çekişmeli yarışlarından biri olarak gösterilen Shop&Miles Sailing Cup'ın ikinci etabı Shop&Miles Turgutreis Cup, D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim'in büyük desteğiyle 30 – 31 Temmuz Ağustos tarihleri arasında, Bodrum Turgutreis ve Didim'de gerçekleştirilecek.

30 Temmuz Cuma günü, Turgutreis - Didim etabı ile start alacak yarışlar, 31 Temmuz Cumartesi günü Didim-Turgutreis etabı ile devam edecek ve aynı gün Turgutreis'te gerçekleşecek sosis rota yarışları ile son bulacak. Günün sonunda düzenlenecek ödül töreninde Shop&Miles Turgutreis Cup'ın şampiyonu belli olacak.

Bu yıl 10. yılını kutlayan Shop&Miles Card'ın sponsorluğunda gerçekleştirilen Shop&Miles Turgutreis Cup süresince bu yıl Ege Denizi soluksuz rekabete ve heyecanlara sahne olacak. D-Marin Turgutreis'in ve geçtiğimiz yıl marinacılık sektöründe Türkiye'nin en büyük yatırımlarından biri olarak hizmete giren ve birinci faaliyet yılını başarıyla tamamlayan D-Marin Didim'in katkıları ile düzenlenecek olan Shop&Miles Turgutreis Cup'ın ardından, 27 – 29 Ağustos tarihlerinde Shop&Miles Göcek gerçekleştirilecek.

Tüm etaplarda başarılı olan 3 takım, Shop&Miles ve THY'nın desteği ile 26 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında, St. Tropez'de gerçekleştirilecek ve dünyanın en ünlü yelkencilerinin yarıştığı, "Les Voiles de Saint-Tropez"de ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak ve Türk Hava Yolları'ndan bir adet gidiş-dönüş Avrupa biletine sahip olacak.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, "9 yıldan bu yana büyük özveri ile gerçekleştirdiğimiz Shop&Miles Sailing Cup'ın ikinci etabı olan Shop&Miles Turgutreis Cup'ı D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim'in büyük desteğiyle gerçekleştireceğimiz için mutlu ve gururluyuz. Shop&Miles Sailing Cup'ta başarılı olan 3 takımımızın St.Tropez'de bizi temsil edeceği "Les Voiles de Saint-Tropez" yarışlarının heyecanını şimdiden yaşamaya başladık. Yelken sporunun gelişimine destek vermeyi ve bu spora gönül verenleri bilinçlendirmeyi hedeflediğimiz Shop&Miles Sailing Cup'a verdikleri destek için Türk Hava Yollarına, D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim'e teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Shop&Miles Turgutreis Cup, ORG Sports tarafından, Türkiye Yelken Federasyonu, D-Marin Turgutreis, D-Marin Didim ve Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü (BAYK) ev sahipliğinde organize ediliyor.

Futbolingo

SU SPORLARI Haberleri

Türkiye’den Sekiz Yelken Sporcusu Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Yolunda
“TENZOR INTERNATIONAL CUP” 4. Etap Finali Tamamlandı
MIYC Kış Trofesi Yarışı Rüzgar Yetersizliğinden İptal Oldu
Milli Yelkenci Yiğit Yalçın Çitak’tan Olimpiyat Kotası
J/70’te Zafer “Bogatyrs” Takımının Oldu