Yarışmasında 65 tekne yarışacak

Türkiye'de en çok yelkenli ve marinanın bulunduğu Ege Bölgesi’nin kalbi İzmir’de organize edilecek yelken yarışları deniz tutkunlarını biraraya getirecek.

Akşan Yapı tarafından İzmir’de yapımına devam edilen 35.Sokak projesinin ana sponsorluğunda Aktüel Ege Dergisi ve Ege Açık Deniz Yat Kulübü (EAYK) tarafından düzenlenen “Aktüel Ege Eagean Yatching 1. Sailing Cup” yelken yarışması 10-11, 17-18 Eylül 2011 tarihlerinde düzenlenecek.

İzmir Körfezi’nde ilk kez gerçekleştirilecek olan yelken yarışmasında 65 tekne yarışacak.

Akşan Yapı 35. Sokak Projesi ile birlikte İzmir Büyükşehir, Konak ve Karşıyaka Belediyelerinin de destek verdiği dev organizasyon 4 gün sürecek.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açık olduğu 10-11, 17-18 eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yelken yarışları Konak Pier, Levent Marina ve Karşıyaka üçgeninde gerçekleştirilecek. 18 Eylül’deki final gününde dereceye giren ve kazananlara 35.sokak kupaları verilecek.

SU SPORLARI Haberleri

Didim’de Yelken Heyecanı Ödül Töreniyle Sona Erdi
Marmaris Körfezi'nde Yine Yelkenler Fora Oldu
Yüzmede Kış Kupası ve Milli Takım Seçmeleri Başladı
Datça’da Kulaçlar Kuraklığa Karşı Atılacak
"Türkiye’de Yelken Sporu İçin En İdeal Yer İzmit Körfezi’dir"