1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Sirena Marine Boat Show Tuzla’da
Sirena Marine Boat Show Tuzla’da

Sirena Marine Boat Show Tuzla’da

Türkiye’nin ilk ve tek seri tekne üreticisi Sirena Marine dünyanın en önemli tekne üreticilerinin katılacağı Boat Show Tuzla’ya hazır.

A+A-

Türkiye’den dünyaya açılan küresel bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin ilk ve tek seri tekne üreticisi Sirena Marine, Türkiye’nin ve dünyanın en önemli tekne üreticilerinin katılımıyla, 16-25 Şubat tarihleri arasında Viaport Marina Tuzla’da gerçekleşecek Boat Show Tuzla’da, üç kabinli Sirena 58 ve Sirena 64 modelleriyle şov yapacak.

Ödüllü Euphoria ve Azuree yelkenlileriyle Türkiye’de seri tekne üretiminde bir ilki gerçekleştiren, ardından kendi yarattığı Sirena Yachts markasıyla motoryat sektöründe üstün teknik özellikleri benzersiz bir konforla birleştiren Sirena Marine, dünyada ilk kez, Şubat fuarını hem kara alanında hem deniz alanında tekne tutkunları ile buluşturan Boat Show Tuzla Kara Fuarı’nın ikincisine damgaya vurmaya hazırlanıyor.

Sirena Marine, 16-25 Şubat tarihleri arasında Viaport Marina Tuzla’da, Türkiye’nin ve dünyanın en önemli tekne üreticilerinin katılımıyla gerçekleşecek Boat Show Tuzla’da üç kabinli Sirena 58 ve deniz tutkunlarının haklı beğenisini kazanan Sirena 64 modellerini tekne severlerle buluşturacak.

30 metre altındaki motor yat kategorinde Türkiye lideri

Türkiye’nin önde gelen gruplarında biri olan Kıraça Holding’in çatısı altında faaliyet gösteren Sirena Marine; motoryatta Euphoria ve Türkiye’nin ilk seri yat üreticisi Sirena Yachts, yelkenlide ise Azuree olmak üzere üç markası ile Türkiye’den dünyaya açılan küresel bir marka olma yolunda ilerliyor. Bugüne kadar 400’ün üzerinde motoryat ve 90’ın üzerinde de yelkenli tekne üreten şirket, 30 metre altında tekneler üretiyor. Türkiye’nin ilk seri yat üreticisi olarak kendi alanında Türkiye lideri olan Sirena Marine; dünya pazarlarında da büyümeye devam ediyor.

Dünyanın en önde gelen tasarımcılarıyla çalışıyor

Sirena Marine; Boat Show Tuzla’da da sergilenen Sirena 58 ve Sirena 64 modellerinde dünyanın en önde gelen tasarımcıları ile birlikte çalıştı. Her iki Sirena Yachts modelinin tasarımı, kurulduğu 1925’ten bu yana köklü bir geçmişi olan, dünyaca ünlü Frers Naval Architecture & Engineering’e ait. Yatların iç tasarımı ise Spadolini Design Studio imzasını taşıyor. Sirena Yachts serisi Sirena 58 ve Sirena 64, gerek kullanışlılık, gerekse estetik açısından benzersiz özelliklere sahip. Geniş iç ve dış yaşam alanları, uzun mesafeli deniz yolculuklarına olanak tanıyan yakıt ve su kapasitesi, yakıt tüketimindeki verimliği, tüm deniz koşullarına elverişli olması ve bütün bunları sunarken yüksek seviyede hız yapabilen güçlü motorlarıyla fark yaratıyor

Üç kabinli Sirena 58’in prömiyeri Boat Show Tuzla’da

Sirena Marine, Sirena 58’in yeni versiyonunun ilk Türkiye prömiyerini de Boat Show Tuzla’da yapmaya hazırlanıyor. Yeni Sirena 58, üç kabinli iç yerleşim düzenine sahip ve ünlü tekne tasarımcısı Tommaso Spadolini’nin imzasını taşıyor. Üç kabinli Sirena 58 modeli motoryatın farklı yerleşim planına sahip iki versiyonu bulunuyor. İlk versiyonda master kabin teknenin orta kısmında yer alıyor. Pruvada iki adet çift kişilik odası ve sol borda da üçüncü bir çift kişilik kabini bulunuyor. Üç kabinli Sirena 58’in farklı yerleşim planlı ikinci versiyonunda ise güverteden pruvadaki geniş master kabine doğrudan geçiş sağlanıyor. Yatın orta kısmında iki çift kişilik kabin daha bulunuyor. Her iki versiyonda da, tüm kabinlerin kendine ait banyosu var. Eşsiz doğa manzaralarını gözler önüne seren geniş dış yüzey alanlarına ve gerek kabinleri, gerek salonuyla daha ferah iç alanlara sahip olan Sirena 58, güncellenmiş motorlarıyla hem rakiplerinden daha güçlü, hem de daha fazla emniyet ve kusursuz performans sunabiliyor.

Segmentinin en geniş kabinli motoryatı Sirena 64

İlk kez Ocak 2017’de Boot Dusseldorf fuarında deniz severlerle buluşan Sirena 64 aynı büyüklükte diğer motoryatlardan daha fazla yakıt ve su kapasitesi, daha güçlü motorları ve 27 knota kadar çıkan daha yüksek maksimum hız yeteneği ile ayrılıyor. Ayrıca 38 metrekarelik kaptan köşkü, büyüleyici deniz manzarasının ve temiz havanın keyfini çıkarmaya daha fazla olanak tanıyan 52 metrekarelik geniş ana güvertesi ve segmentinin en geniş kabinleri ile Sirena 64 fark yaratıyor. Bütün bunlara ek olarak 16 knotluk seyir hızında rakiplerinden yüzde 20 daha az yakıt yakarak yakıt verimliliği sağlıyor. Opsiyonel bir özellik olan jakuzisi de tekne keyfine ilave bir lüks deniz deneyimi sunuyor.

1549872809_sirena64__2_.jpg

1549872810_sirena64.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5079 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.