1. HABERLER

  2. TAMER KIRAN

  3. Tamer Kıran Katar MGNA Deniz Harp Okulu Mezuniyet Törenine Katıldı
Tamer Kıran Katar MGNA Deniz Harp Okulu Mezuniyet Törenine Katıldı

Tamer Kıran Katar MGNA Deniz Harp Okulu Mezuniyet Törenine Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Tamer Kıran, 22 Ocak 2024 Pazartesi günü, Katar MGNA (Mohammed Ghanim Bin Ghanim Naval Academy) Deniz Harp Okulu Mezuniyet Törenine katıldı.

A+A-

Al Ruwais’teki Katar Deniz Harp Okulu kampüsünde, Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani’nin katılımıyla gerçekleştirilen törene, Tamer Kıran ile PRÜ Rektörü Prof. Dr. Nafiz Arıca, Mütevelli Heyet Üyeleri Metin Ataç, Dr. Özkan Poyraz, Prof. Dr. Mustafa İnsel ve öğretim görevlileri iştirak etti.

Katar Silahlı Kuvvetleri ile Piri Reis Üniversitesi arasında 2018 yılında imzalanan iş birliği anlaşmasına dayalı olarak, Piri Reis Üniversitesi tarafından Katar MGNA Deniz Harp Okulu’nda akademik eğitim verilen Katar Deniz Kuvvetleri bağlısı 63 Deniz Teğmeni mezun oldu.

PRÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Tamer Kıran ve Rektör Prof. Dr. Nafiz Arıca, tören öncesinde ve sonrasında Katarlı yetkililerle iş birliğine ilişkin verimli görüşmeler yaptılar.

Tamer Kıran ve beraberindekiler törenin ardından Doha’da Türkiye’nin Katar Büyükelçisi Dr. M. Mustafa Göksu’ya da nezaket ziyaretinde bulundu.

resim2-007.png

Vira Haber 

Bu haber toplam 756 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.