1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tasarımcılar Çeşme’de buluşacak
Tasarımcılar Çeşme’de buluşacak

Tasarımcılar Çeşme’de buluşacak

Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nce (EGSD) üçüncüsü düzenlenen ‘Moda Tasarım Kumpanyası’, bu yıl 29 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Çeşme Marina’da...

A+A-


Kumpanya’ya 30 stantta toplam 37 tasarımcı katılacak. EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Örün, Alaçatı’da yaptıkları ilk etkinliği ‘Galatamoda’ adıyla yaptıklarını hatırlattı, şöyle dedi: “Kumpanya’ya katılımcı açısından olağanüstü bir ilgi var. Etkinlik için 64 tasarımcı başvuru yaptı, Seçici kuruldan geçen sayı ise 37 oldu.”

Tüketicide marka kullanma alışkanlığını oluşturmak istediklerinin altını çizen Örün, “İzmir’i tasarım merkezi haline getirmek istiyoruz. Türkiye’nin Batı’ya dönük yüzü, Avrupa’ya açılan penceresi İzmir, kültür mirasıyla da tasarım merkezi olmayı hak ediyor” diye konuştu.
Kumpanya projesinin çözüm ortağı Uğurhan Akdeniz de bu tür etkinliklerin genç tasarımcılara büyük fayda sağladığını kaydetti, İstanbul’dan da önemli katılım olduğuna dikkat çekti. EGSD Başkan Yardımcısı Mukadder Özden de kapsamlı duyuru yapılmamasına rağmen tasarımcıların kendi haberleşmesiyle gelen yoğun başvurulardan memnuniyetlerini dile getirdi.

Bu haber toplam 831 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.