1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Turgutreis Cup Ege Denizi'nde devam ediyor…
Turgutreis Cup Ege Denizi'nde devam ediyor…

Turgutreis Cup Ege Denizi'nde devam ediyor…

Shop&Miles Sailing Cup'ın ikinci etabı Shop&Miles Turgutreis Cup, 30 – 31 Temmuz Ağustos tarihleri arasında, Bodrum Turgutreis ve Didim'de gerçekleştirilecek.

A+A-

Türk yelken dünyasının en heyecanlı ve en çekişmeli yarışlarından biri olarak gösterilen Shop&Miles Sailing Cup'ın ikinci etabı Shop&Miles Turgutreis Cup, D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim'in büyük desteğiyle 30 – 31 Temmuz Ağustos tarihleri arasında, Bodrum Turgutreis ve Didim'de gerçekleştirilecek.

30 Temmuz Cuma günü, Turgutreis - Didim etabı ile start alacak yarışlar, 31 Temmuz Cumartesi günü Didim-Turgutreis etabı ile devam edecek ve aynı gün Turgutreis'te gerçekleşecek sosis rota yarışları ile son bulacak. Günün sonunda düzenlenecek ödül töreninde Shop&Miles Turgutreis Cup'ın şampiyonu belli olacak.

Bu yıl 10. yılını kutlayan Shop&Miles Card'ın sponsorluğunda gerçekleştirilen Shop&Miles Turgutreis Cup süresince bu yıl Ege Denizi soluksuz rekabete ve heyecanlara sahne olacak. D-Marin Turgutreis'in ve geçtiğimiz yıl marinacılık sektöründe Türkiye'nin en büyük yatırımlarından biri olarak hizmete giren ve birinci faaliyet yılını başarıyla tamamlayan D-Marin Didim'in katkıları ile düzenlenecek olan Shop&Miles Turgutreis Cup'ın ardından, 27 – 29 Ağustos tarihlerinde Shop&Miles Göcek gerçekleştirilecek.

Tüm etaplarda başarılı olan 3 takım, Shop&Miles ve THY'nın desteği ile 26 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında, St. Tropez'de gerçekleştirilecek ve dünyanın en ünlü yelkencilerinin yarıştığı, "Les Voiles de Saint-Tropez"de ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak ve Türk Hava Yolları'ndan bir adet gidiş-dönüş Avrupa biletine sahip olacak.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, "9 yıldan bu yana büyük özveri ile gerçekleştirdiğimiz Shop&Miles Sailing Cup'ın ikinci etabı olan Shop&Miles Turgutreis Cup'ı D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim'in büyük desteğiyle gerçekleştireceğimiz için mutlu ve gururluyuz. Shop&Miles Sailing Cup'ta başarılı olan 3 takımımızın St.Tropez'de bizi temsil edeceği "Les Voiles de Saint-Tropez" yarışlarının heyecanını şimdiden yaşamaya başladık. Yelken sporunun gelişimine destek vermeyi ve bu spora gönül verenleri bilinçlendirmeyi hedeflediğimiz Shop&Miles Sailing Cup'a verdikleri destek için Türk Hava Yollarına, D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim'e teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Shop&Miles Turgutreis Cup, ORG Sports tarafından, Türkiye Yelken Federasyonu, D-Marin Turgutreis, D-Marin Didim ve Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü (BAYK) ev sahipliğinde organize ediliyor.

Futbolingo

Bu haber toplam 820 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.