1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ter sorununa benzersiz çözüm
Ter sorununa benzersiz çözüm

Ter sorununa benzersiz çözüm

Fresh’n Soft, koltuk altı terlemesi ve ter kokusu problemine yönelik geliştirdiği Ter Emici Yapraklar ürünüyle hem sağlıklı hem de pratik kullanıma açık bir ürün geliştirdi.

A+A-

Türkiye’nin ıslak temizlik mendili alanında ilk ve öncü markası Fresh’n Soft, koltuk altı terlemesi ve ter kokusu problemine yönelik geliştirdiği Ter Emici Yapraklar ürünüyle hem sağlıklı hem de pratik kullanıma açık bir ürün geliştirdi.

Ter Emici Yaprak Kullanmak Neden Önemli?
Rakamlar 14- 50 yaş arasındaki kadınların %74'ü, 14–50 yaş arasındaki erkeklerin ise %42'sinin terleme sorunu yaşadığını gösteriyor. Terleme sorunuyla birlikte kol altındaki ıslak görüntü sosyal ortamda kişinin kendini güvensiz hissetmesine neden olurken, terden dolayı oluşan kötü koku sorunu ise hem ortam hem de durumu yaşayan kişi için eziyet haline geliyor.

Fresh’n Soft Ter Emici Yapraklar ıslaklık ve koku noktasında günlük temizliğiniz için üretilmiştir. Kıyafetinizin kol altına temas eden iç kısmına yapıştırılarak kullanılır. Fresh’n Soft Ter Emici Yapraklar kol altı ve kıyafet arasında yumuşak ve konforlu bir bariyer oluşturarak, koltuk altı terlemesini kıyafetlerinizden uzak tutan ince yapılı bir üründür. Cildi tahriş etmeyen yumuşak dokusu ile terinizi ve terinizden dolayı oluşan kötü kokuyu içine hapsederek taze ve temiz bir gün geçirmenizi sağlar. İnce ve anatomik yapısı sayesinde hareket özgürlüğünü kısıtlamaz, dışarıdan belli olmaz. Dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilip, onaylanmıştır.

Terleme Sorununa Temiz, Pratik ve Güvenli Çözüm…
Fresh’n Soft Ter Emici Yapraklar kol altı ve kıyafet arasında yumuşak ve konforlu bir bariyer oluşturarak, taze ve temiz bir gün geçirmenizi sağlar. Ter emici yapraklar içerisindeki süper emici tanecikler teri emer, kol altında terden dolayı oluşan ıslaklığı, kötü kokuyu ve kıyafette oluşan ter lekelerini engeller. Kol altınızda terden dolayı oluşan ıslaklık hissini, ıslak görüntüyü ve ter kokusunu engeller. Günlük tazelik ve temizlik sunan yapraklar, kıyafetlerinizdeki lekeleri engelleyerek, kıyafetinizin ömrünün uzamasına da yardımcı olur.

İçerisinde 14 adet ürün bulunan pakette, her bir çifti özel koruyucu poşet içinde olmak üzere bir kutuda toplam 7 çift (haftalık) ürün bulunmaktadır. 2’li poşetleri sayesinde taşımada kolaylık sağlar. Seyahate giderken, işe giderken çantada hijyenik bir şekilde taşınabilir.

Virahaber

 

Bu haber toplam 954 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.