1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Tersaneleri yetim bırakmayın"
"Tersaneleri yetim bırakmayın"

"Tersaneleri yetim bırakmayın"

Karadeniz Ereğli DTO Batı Karadeniz Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem, Karadeniz Ereğli’nin denizcilik sektöründeki yeri,tersaneleri ve limanları hakkında bilgi verdi.

A+A-

Karadeniz Ereğli DTO Batı Karadeniz Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdem, “Türk Denizciliği’nde Batı Karadeniz Limanlarının ve Deniz İşletmecilerinin Önemi ve Denizcilik Sektöründeki Yeri” konferansında konuştu 

Karadeniz Ereğli Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu konferans salonunda “Türk Denizciliği’nde Batı Karadeniz Limanlarının ve Deniz İşletmecilerinin Önemi ve Denizcilik Sektöründeki Yeri” konulu konferansta bir konuşma yaptı.

İrfan Erdem, konuşmasında Karadeniz Ereğli’nin denizcilik sektöründeki yeri, Karadeniz Ereğli tersaneleri ve limanlarla ilgili bilgi verdi. Ayrıca eğitim konusuna da değinen Erdem, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu öğrencilerinin iş olanaklarını da değerlendirdi. Gemi inşa sektörü ve sektörde yaşanan global kriz konularına da değinen İrfan Erdem son olarak hükümete seslendi.

Erdem, şunları söyledi:

“2003 yılında Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım tarafından temelleri atılan, yan sanayisi ile birlikte 12.000 işçiye iş ve aş sağlayan Ereğli tersanelerimizin kurucuları tarafından yetim bırakılmayacağına inancım tamdır”

Karadeniz Ereğli Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem’e konferansın sonunda Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Coşkun tarafından teşekkür belgesi ve plaketi verildi.

Haber: Kara&Deniz Gazetesi

Bu haber toplam 810 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.