1. HABERLER

  2. ENERJİ

  3. Türk Sanayisi Global Nükleer Tedarikçiler ile Buluşuyor
Türk Sanayisi Global Nükleer Tedarikçiler ile Buluşuyor

Türk Sanayisi Global Nükleer Tedarikçiler ile Buluşuyor

Ortadoğu ve Afrika’nın en büyük "Nükleer Sanayi Eşleştirmeleri Platformu - V. Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi" 6-7 Mart 2018'de İstanbul’da düzenlenecek.

A+A-

Yaklaşık 1000 kişilik (525 kişisi diğer ülkelerden) bir katılımcı grubu, Dünya’nın 4 bir yanından gelip bu zirvede yer alacak. Zirvede sadece Türkiye’deki nükleer enerji santrali projeleri (60 milyar USD yatırım) değil özellikle Ortadoğu ve Afrika’da yapılacak nükleer enerji santrallerindeki (26 adet) iş fırsatları da konuşulacak.

Kazan-Makine imalatı, çelik boru, pompa-vana, jeneratör, elektrik panoları, ağır makine sanayi, döküm sanayi, otomasyon, basınçlı kaplar, inşaat çeliği, kablo, bağlantı elemanları v.s. Türk firmaların iş alabileceği, global nükleer sanayi tedarikçiler ile ortaklıklar yapabileceği iş kollarından bazıları olduğu belirtiliyor.

Ülkemizde ve bölgemizdeki nükleer enerji santral yatırımları hakkındaki iş fırsatlarını (teknoloji transferleri v.s.) görüşmek ve daha detaylı bilgi almak üzere V. 3'na sizde aşağıdaki link üzerinden kayıt oluşturup yer edinebilirsiniz.

KAYIT : www.nuclearpowerplantssummit.com/tr/kayit/

Bu haber toplam 4877 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.