1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Vekil Nasır’dan GEMİSANDER ziyareti
Vekil Nasır’dan GEMİSANDER ziyareti

Vekil Nasır’dan GEMİSANDER ziyareti

İzmir Milletvekili Necip Nasır Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı, yönetim ve üye firmaların temsilcileri ile bir araya gelen Vekil Necip Nasır’a gemi geri dönüşüm sektörü hakkında bilgi verildi.

A+A-

 Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği ziyaretinde Nasır’a, Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Ak Partili Belediye Meclis üyeleri eşlik etti. Vekil Necip Nasır’ı, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Dernek Başkanı Kamil Önal ve yönetimi dernek binası önünde karşıladı. Karşılama sonrası dernek toplantı salonuna geçildi. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Kamil Önal şunları ifade etti: “Sizleri derneğimizde görmekten dolayı şahsım ve sektörümüz adına çok mutluyum. Sizlere sektörümüz hakkında bilgi vermek ve tanıtmak için derneğimizin Genel Koordinatörü Ersin Bey’in hazırlamış olduğu bir sunum var. Sunumu izleyip daha sonra firmalarımızın sizlere sormak istedikleri veya sizlerin bizlere sormak istediği sorular ve merak ettikleriniz olursa cevaplamak isteriz” dedi.

GEMİSANDER Genel Koordinatörü Ersin Çeviker tarafından hazırlanan gemi geri dönüşüm sektörünün ekonomiye katkısı, yıllara göre veriler, Dünya gemi geri dönüşüm sektöründeki son gelişmeler ve sektörün karşılaştığı sorunlar hakkında Vekil Nasır ve beraberindeki misafirler bilgilendirildi.

Gemi geri dönüşüm sektörünün Türkiye için bir kazanım olduğu dile getiren Vekil Nasır “ Anlattığınız kadarıyla şunu söylemek gerekirse ekonomiye olan katkınız çok açık ortada. Yapmış olduğunuz işte doğaya verdiğiniz önemde ortada. Sektör sadece gemiyi söküp parçalamak değil. Yapmış olduğunuz iş ile birlikte hem istihdam hem de geri dönüşüm ile birlikte doğaya ve ekonomiye büyük bir katkı sağlıyorsunuz. Sektörünüzün sorunlarını da dinledik ve gerekli notlarımızı da aldık. Bu sorunlarla acil olarak ilgilenip en kısa zaman da sizleri de bilgilendireceğim” dedi.

Ziyaret sonrası günün anısına Dernek Başkanı Kamil Önal, Vekil Necip Nasır’a,  denizci saati hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

gemisander.jpeg

gemisander1.jpeg

gemisander2.jpeg

Vira Haber

Bu haber toplam 4876 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.