1. HABERLER

  2. VİRA MARITIME

  3. Vira Maritime, İstanbul'un gündemini Nor-Shipping'e taşıyor
Vira Maritime, İstanbul'un gündemini Nor-Shipping'e taşıyor

Vira Maritime, İstanbul'un gündemini Nor-Shipping'e taşıyor

Uluslararası denizcilik organizasyonlarında Türk denizcilik sektörünü başarıyla temsil eden Viramaritime Gazetesi, Nor Shipping’e özel sayısında İstanbul’da Mayıs ayı içinde gerçekleştirilen iki önemli uluslararası organizasyonu öne çıkardı.

A+A-

Vira Haber Özel

"Nor-Shipping dünya genelinde deniz endüstrisinin önemli oyuncularını cezbeden bir organizasyon. Gördüğü ilgi, Nor-Shipping'i stratejik anlaşma ve network oluşturmak isteyenler için daha da cazip kılıyor. Biz de Türk denizcilik sektörünü en iyi şekilde temsil etme misyonunu üstlenmiş bir yayın olarak bu uluslararası network’te yerimizi almaktan mutluyuz," diyen Viramaritime Genel Yayın Yönetmeni Hakkı Şen, gazetede  İstanbul’da Mayıs ayı içinde gerçekleştirilen iki önemli uluslararası organizasyonu öne çıkardıklarını vurguluyor.  

Bunlardan ilki 156 ülkeden toplam 353 heyetin davetli olduğu IDEF 13. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı. Viramaritime Gazetesi'nin Nor-Shipping özel sayısında, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) yönetim ve sorumluluğunda 1993’ten beri gerçekleştirilen fuarda sergilenen güvenlik, denizcilik, havacılık ve uzay sanayii alanlarında üretilen en modern araç, malzeme ve sistemlerle ilgili haberler yer alıyor.

Yine İstanbul’da düzenlenen önemli diğer bir organizasyon ise dünya limanlarında yürürlüğe giren yeni kural ve kanunların mercek altına alındığı 8. Uluslararası İstanbul Bunker Konferansı. Konularında uzman, toplam 18 seçkin konuşmacının yer aldığı konferansı yine Viramaritime farkıyla okumak mümkün.

Viramaritime Gazetesi 30 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Norveç'te gerçekleşecek Uluslararası Nor-Shipping Denizcilik Fuarı'nda ücretsiz dağıtılacak.

Bu haber toplam 7267 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.