1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Xone Superyacht’dan bir ilk daha
Xone Superyacht’dan bir ilk daha

Xone Superyacht’dan bir ilk daha

Xone Superyacht Academy, International Yacht Training Worldwide’ın ‘Professional Superyacht Hospitality’ eğitim programını Türkiye’de ilk kez gerçekleştirdi.

A+A-

International Yacht Training Worldwide’ın ‘Professional Superyacht Hospitality’ eğitim programı Türkiye’de ilk kez gerçekleşti. Türkiye’de sadece Xone Superyacht Academy’nin vermeye yetkili olduğu bu eğitim, Türk ve yabancı uyruklu adayların katılımı ile 22-26 Ocak tarihleri arasında İngilizce olarak gerçekleştirildi. Eğitim süresince sektördeki hizmetler Superyat Host ve Hostes adayları için birçok açıdan ele alınarak teknedeki görevlerine ilişkin bilgi, pratik ve vizyon kazandırıldı.

Programa katılan deneyimli ya da deneyimsiz adaylar, yepyeni, ayrıcalıklı ve prestijli yeni bir dünyanın kapılarını aralayan bu eğitim modülünde, superyat sektörüne dair genel bilgileri takiben, hem Xone tesislerinde teorik hem de program ortağı Rixos Premium Göcek otelde pratik uygulamalarla misafir karşılama, kamara düzenleme, bar, şarap, içecek ve yemek servisleri konularında detaylı bir eğitim gördüler.

5 gün süren eğitimin ardından, tüm dünyada tanınan ve saygı duyulan International Yacht Training Worldwide onaylı “Superyacht Hospitality” sertifikalarını alan adaylar, yeni teknelerde dünyayı keşfetmeye hazırlar. Aynı zamanda Süperyatlar için personel seçme ve yerleştirme konularında da çalışan ve MCA onaylı Superyat personelleri için kalifiye bir CV havuzu bulunan Xone Superyacht’ın, Host ve Hostes personel veritabanında da yerlerini aldılar.

Vira Haber

 

Bu haber toplam 8983 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.