1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Yaf Diesel Geleneksel İftar Yemeğini Teknede Düzenledi
Yaf Diesel Geleneksel İftar Yemeğini Teknede Düzenledi

Yaf Diesel Geleneksel İftar Yemeğini Teknede Düzenledi

Denizcilik sektöründe uzun yıllara dayanan bir tecrübeyle hizmet veren Yaf Diesel, teknede geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği ile sektör paydaşlarını bir araya getirdi.

A+A-

İstanbul Boğazıʹnda ˮBeyaz Martıˮ isimli teknede 15 Nisan Salı günü düzenlenen iftar yemeğine; İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, İMEAK DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, TÜRDEF Yönetim Kurulu Başkanı Arif Bostan, TİM Başkan Vekili Başaran Bayrak, Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu, Gemi Makine Mühendisleri Başkanı Feramuz Aşkın, KOSDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Çendik, İMEAK DTO Hesapları İnceleme Komisyonu Başkan Yardımcısı Adem Kocadağ ve denizcilik sektörü temsilcileri bir araya geldi. 

yaf-diesel-iftar-yemegi-vira-haber3.jpg

Yaf Diesel firması Genel Müdürü Yusuf Kanıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde davetliler Beyaz Martı isimli tekne ile İstanbul Boğazı’nın etkileyici güzelliğinde hoş sohbet gerçekleştirdi. 

İftar yemeğinde fasıl ekibi ve semazen gösterisi de büyük beğeni topladı.

yaf-diesel-iftar-yemegi-vira-haber5.jpg yaf-diesel-iftar-yemegi-vira-haber4.jpg yaf-diesel-iftar-yemegi-vira-haber2.jpg yaf-diesel-iftar-yemegi-vira-haber.jpg yaf-diesel-iftar-yemegi-vira-haber6.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 4184 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.