1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. "Yatmaktan Kurtulacaklar"
"Yatmaktan Kurtulacaklar"

"Yatmaktan Kurtulacaklar"

Deniz Ticaret Odası Başkanı Ahmet Erol, Aspendos, Termessos ve Olimpos isimli teknelerin Antalya’ya kazandırılması için çalıştıklarını söyledi.

A+A-

Deniz Ticaret Odası Başkanı Ahmet Erol, ne olacağına bir türlü karar verilemeyen Aspendos, Termessos ve Olimpos isimli teknelerin Antalya’ya kazandırılması için çalıştıklarını söyledi.

Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Erol, Yat limanında bulunan Aspendos, Termessos ve Olimpos isimli teknelerin deniz turizminde kullanılması ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ile diyalog halinde olduklarını ve yakında bir komisyon kurulacağını vurguladı.

Teknelerin Antalya’ya kazandırılması için çabalarının sürdüğünü söyleyen Erol, “Belek ve Kemer’deki turizm potansiyelini alışveriş ve gezi anlamında Kaleiçi’ne tekneler yoluyla aktarılmasına çalışıyoruz. Teknelerin ihalesi henüz yapılmadı belli acentelerle görüşmeler yapıldığını duyduk. Haziran ayında Antalya-Kemer turlarının başlayacağını sanıyoruz” dedi.

Erol, “Önümüzdeki günlerde Deniz Ticaret Odası ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden oluşan bir komisyon kurulacak. Biz teknik olarak denize elverişlilikleri açısından bir sakınca olmadığını tespit ettik. Teknelerin hem ticari hem de sosyal amaçlı kullanılırsa daha fazla randıman sağlanabilir” şeklinde konuştu.

Serihaber

Bu haber toplam 924 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.