1. HABERLER

  2. ENERJİ

  3. Zorlu Enerji Trakya Doğal Gaz Dağıtım Bölgesine Sıfır Atık Belgesi
Zorlu Enerji Trakya Doğal Gaz Dağıtım Bölgesine Sıfır Atık Belgesi

Zorlu Enerji Trakya Doğal Gaz Dağıtım Bölgesine Sıfır Atık Belgesi

Zorlu Enerji, Trakya doğal gaz dağıtım bölgesinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ’Sıfır Atık Yönetim Talimatı’’ çerçevesinde hayata geçirdiği uygulamalar kapsamında ‘’Sıfır Atık Belgesi’’ni almaya hak kazandı.

A+A-

Türkiye’nin yeni nesil enerji şirketi Zorlu Enerji, Akıllı Hayat 2030 vizyonu doğrultusunda farklı yatırım, proje ve çalışmalarıyla gelecek nesillere daha yaşanabilir çevre, doğa ve toplum bırakmayı hedefliyor. Yerli, yenilenebilir ve temiz enerji yatırımlarına devam eden Zorlu Enerji, sürdürülebilir bir gelecek için dekarbonizasyon odaklı iş yapış biçimlerini benimsemeye devam ederken gerçekleştirdiği atık yönetimi uygulamalarıyla da çevresel zararı en aza indirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Zorlu Enerji, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ’Sıfır Atık Yönetim Talimatı’’ çerçevesinde sıfır atık konusunda kendi bünyelerinde çalışma ekipleri oluşturarak yönetmelikte belirtilen değerlendirilebilir atıklar için ayrı bir toplama sistemini hayata geçirdi. Zorlu Enerji, Trakya doğal gaz dağıtım bölgesindeki Çerkezköy, Edirne, Kırklareli, Lüleburgaz ve Tekirdağ olmak üzere 5 ayrı noktada atıkların işletilmesine ilişkin eğitimleri tamamlayarak ‘’Sıfır Atık Belgesi’’ni almaya hak kazandı.

Vira Haber

Bu haber toplam 13802 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.