1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Zurich'ten KOBİ Sigorta Paketi
Zurich'ten KOBİ Sigorta Paketi

Zurich'ten KOBİ Sigorta Paketi

Zurich Sigorta, KOBİ’leri birçok riske karşı tek poliçe ile güvence altına alıyor.

A+A-

Zurich Sigorta, KOBİ’leri birçok riske karşı tek poliçe ile güvence altına alıyor. Bir işletmenin ihtiyacı olan teminatları tek bir poliçede toplayan KOBİ Sigorta Paketi ile KOBİ’ler güvence altında.

Sektörün öncü firması Zurich Sigorta, geniş kapsamlı ürünü “KOBİ Sigorta Paketi”ni müşterilerinin hizmetine sunuyor. KOBİ Sigorta Paketi, küçük ve orta ölçekli, farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin, bina ve içindeki mal varlığını olası risklere karşı güvence altına alıyor.

KOBİ’lere tek bir poliçe ile güvence veren KOBİ Sigorta Paketi, bina ve emtia için yangın, sel, deprem, hırsızlık teminatlarının yanında, 3. şahıs sorumluluk, işveren mali sorumluluk, yangın mali sorumluluk, hukuksal koruma, iş durması, çalışan ferdi kaza sigortası gibi teminatları da içeriyor. Sigortalı işyeri sahibinin kaza nedeniyle sürekli sakat kalması nedeniyle, şirketin iflas etmesi riskini de teminat altına alan pakette, SSK’ya bağlı çalışanların da sakatlık, vefat ve iş kazalarında tedavilerini sağlıyor.

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi sertifikası olan işletmelere yüzde 5 indirim imkanı sunan KOBİ Sigorta Paketi, müşterinin kapsama dahil edebileceği makine kırılması, kasa ve elektronik cihazların arızalanması, cam kırılması, emniyeti suiistimal ve para nakli teminatlarını da içeriyor. Ayrıca bu paketi alan işletmeler acil durumlarda işyerine ambulans gönderiminden, çilingir hizmetlerine kadar birçok detayı içeren Zurich Sigorta Yardım Hizmetleri’nden de faydalanabiliyor.

Aile işletmeleri için işyerlerinin önemine dikkat çeken ve yeni ürün hakkında bilgi veren Zurich Sigorta Pazarlama Grubu Genel Müdür Yardımcısı Alper Erdinç, “Aile işletmelerini nesiller boyu devam ettirmek oldukça zordur ve bu süreçte birçok riskle karşı karşıya kalınır. KOBİ Sigorta Paketi bu anlamda, basit kurgusu, geniş kapsamlı teminatları ve tek bir poliçe ile güvence sağlaması ile KOBİ’lerin ihtiyaçlarına özel olarak tasarlandı. Bu ürünle işletme sahipleri rahat bir nefes alacak” dedi.


Bu haber toplam 930 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.