1. HABERLER

  2. ENERJİ

  3. "10. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı" Ankara'da yapılacak
"10. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı" Ankara'da yapılacak

"10. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı" Ankara'da yapılacak

Ankara'da düzenlenecek EIF’2017; enerji sektörü üst düzey şirket yöneticilerini, karar alıcıları, enerji sektörü kanaat önderlerini, sivil toplum kuruluşları yöneticilerini, akademisyenleri ve düzenleyici kuruluşları bir araya getirecek.

A+A-

Ulusal ve uluslararası medya kuruluşları tarafından canlı yayınlar ile yakından takip edilecek olan kongre, önemli katılımcılarının da etkisiyle Dünya Enerji Koridorlarında yer alan Türkiye’nin ileriye yönelik gelişme sürecine önemli katkılar sağlayacak.

Kongrenin, seçkin delegelerin birbirleriyle olan etkileşimini ve katılımcı kuruluşların yetkinliklerinin uluslararası görünürlüğünü sağlayıcı bir ortam olacağı planlanıyor.

Bu sene Kuzey Batı Afrika ve Körfez ülkelerinden enerji yatırımcıları, 8-10 Kasım 2017 tarihleri arasında Congresium Ankara'da düzenlenecek 10. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı'nda buluşacak, fuar alanı yerli ve yabancı seçkin enerji şirketlerini ağırlayacak. Detaylı bilgi için www.enerjikongresi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

VİRA HABER MERKEZİ | ViraHaber.com

Bu haber toplam 1934 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.