1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. 18. Ulusal Denizkızı Kongresi için geri sayım sürüyor
18. Ulusal Denizkızı Kongresi için geri sayım sürüyor

18. Ulusal Denizkızı Kongresi için geri sayım sürüyor

Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) tarafından bu sene 18.si gerçekleştirilecek olan Ulusal Denizkızı Kongresi için geri sayım sürüyor.

A+A-

27 Nisan - 30 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 18. Ulusal Denizkızı Kongresi, Alanya’da bulunan Mukarnas Spa Resort Hotel'de 27 Nisan Perşembe Günü yapılacak olan açılış töreni ile başlayacak ve açılış kokteyli ile devam edecek. 

Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) kongreye yapmış oldukları katkılarından dolayı UZMAR, İMEAK Deniz Ticaret Odası, West İstanbul Marine ve Dentur Avrasya Grup başta olmak üzere Türk Loydu, ARPAŞ, Port Akdeniz, GÜRDESAN, TMMOB Gemi Mühendisleri Odası (GMO), GİSBİR (Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği), Türk P&I , Med Marine A.Ş ve SANMAR’a teşekkürlerini iletti.

18. Ulusal Denizkızı Kongresi hazırlıklarının tüm süreçlerinde destek veren TÜRDEF (Türkiye Denizcilik Federasyonu) ve medya sponsorları olan Vira Haber, Deniz Haber Ajansı ve Gemi Personeli’ne teşekkürlerini iletti.

Kongre açılış töreni ile kokteyline tüm denizcilik ve gemi inşaatı sektörü davetli. Kongreye ilişkin ayrıntılı bilgiye kongrenin resmi web sitesi www.denizkizikongresi.com'dan erişim sağlanabiliyor.

udk_afis.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2927 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.