1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. "2017 İzmir Kış Trofesi" Çeşme Marina'dan başladı
"2017 İzmir Kış Trofesi" Çeşme Marina'dan başladı

"2017 İzmir Kış Trofesi" Çeşme Marina'dan başladı

Uluslararası Çeşme Yat Kulüp (ICYC) ve Ege Açık Yat Kulübü’nün (EAYK) ortaklaşa düzenlediği 2017 İzmir Kış Trofesi 1. Ayak Yarışları, 21 Ocak tarihinde Çeşme Marina'da verilen start ile başladı.

A+A-

2 gün süren 1. Ayak yarışlarına ilgi oldukça büyüktü. 31 teknenin kayıt yaptırdığı yarışın brifinginde yarış ile ilgili bilgiler ile Çeşme Marina ve diğer sponsorlar tarafından trofe boyunca sağlanacak indirimler hakkında bilgiler verildi.

izmirkistrofesi2017_1.jpg

Sert rüzgâr ikinci yarışın yapılmasına izin vermedi

Brifingden sonra denize açılan tekneler, planlananın aksine tek yarış yapabildi. Çeşme Boğazı’nın sert rüzgârı ikinci yarışın yapılmasına izin vermedi. Yarış sonrasında Çeşme Marina Hayal Kahvesi’nde, geçen yıl Aralık ayında Beşiktaş’ta gerçekleşen terör saldırısı yüzünden iptal edilen “2016 Sonbahar Trofesi 5. Ayak Yarışları” ve “2016 Sonbahar Trofesi Overall” ödül töreni gerçekleştirildi.

izmirkistrofesi2017_2.jpg

Ödüller sahiplerini buldu

IRC 1 overall’da ARNES, IRC 2 overall’da BLUE MILES, IRC 3 overall’da CYGNUS, IRC 4 overall’da LADY SUN, IRC 5 overall’da ADA ve Destek Sınıfı overall’da SMYRNA SAILING FIÇI birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

izmirkistrofesi2017_3.jpg

Tekneler abandone edildi

Yarışın ikinci günü güzel güneşli bir havada başladı. Brifing sonrasında coğrafi rotada yarışmak için denize açılan tekneler, Çeşme açıklarında rüzgârın 30 knot’a çıkması yüzünden abandone edilmek zorunda kalındı.

İzmir Kış Trofesi 2. Ayak Yarışları, 18-19 Şubat tarihlerinde Çeşme’de yapılacaktır.

izmirkistrofesi2017_4.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4821 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.