1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. 23 Nisan'ı derinlerde kutladılar
23 Nisan'ı derinlerde kutladılar

23 Nisan'ı derinlerde kutladılar

Derinlere Saygı Dalışı Topluluğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı su altında gerçekleştirdiği etkinlikle kutladı.

A+A-

Su altında gerçekleştirdiği organizasyonlarla ses getiren Derinlere Saygı Dalışı Topluluğu 23 Nisan'a özel yeni bir etkinliğe imza attı. Denizciler Dayanışma Derneği (DAK-SAR)'ın katkılarıyla Kadıköy-Kalamış sahiline tekne ile gelen gönüllü dalgıçlar Metin Karadağ, Gökhan Karakaş, Elif Çalışkan ve Yener Kuşçuluoğlu derinlere inerek Türk bayrağı açtı. 

Derinlere Saygı Dalışı Topluluğu Başkanı Metin Karadağ; “Milli egemenliğimizin millete verildiği bu anlamlı günde geleceğimizin teminatı çocuklarımızı her yerde hatırladığımızı ve koruduğumuzu göstermek istedik. Kadıköy Belediyesi'nin desteğiyle 19 Mayıs'ta yapacağımız dalışı da Atatürk'ün çok güvendiği gençlere armağan edeceğiz.” dedi.

Özel ve tarihi günlerde yaptığı etkinliklerle dikkat çeken Derinlere Saygı Dalışı Topluluğu'nun önümüzdeki günlerde yeni projelere imza atacağı ve 19 Mayıs'a özel bir etkinlik gerçekleştirileceği bildirildi.

daksar_23nisan.jpg

Haber: Gökhan KARAKAŞ | Milliyet

Bu haber toplam 2496 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.