1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. 93 metrelik süperyat baharda teslim edilecek
93 metrelik süperyat baharda teslim edilecek

93 metrelik süperyat baharda teslim edilecek

Hollandalı Feadship Tersanesi şimdiye kadar inşa ettiği en büyük süperyatlardan biri olan 93 metre boyundaki projesini önümüzdeki baharda sahibine teslim edecek.

A+A-

Hollandalı tersane Feadship, şimdiye kadar inşa ettiği en büyük süperyatlardan biri olan projesini geçtiğimiz Ekim ayı sonunda  suya indirmişti.

Çiçeği burnunda süperyat, Kaag’da yer alan tersaneden ayrıldı ve son rötuşlarına başlandı. Süperyat üzerinde önümüzdeki aylarda devam edecek olan çalışmaların başında, balkonların takılması ve kanat güverteleri geliyor.

Önümüzdeki bahar sezonunda sahibine teslim edilecek olan dev süperyat, ‘lüks’ algısına yeni bir soluk getiriyor. Genişliği 14 metre olan yatın şık ve zamandan arındırılmış çizgilerinde Michael Leach Design imzası var. İç mekanların tasarımını ise Reymond Langton tamamladı.

Süperyatta iki ayrı güvertede IMAX sinemalar mevcut. Tam sertifikalı bir helikopter pisti ve Jet A yakıtı. Dikkat çeken bir başka lüks unsur da, dört VIP kamaranın her birinde yer alan 8k televizyonlar. Golf, basketbol, voleybol ve futbol gibi sporlara olanak sağlayan tesisler de yine yatın dikkat çekici özelliklerinin başında geliyor.

Teknik detayları:

Boyu: 93 metre

Genişliği: 14,10 metre

Su kesimi: 3,90 metre

Malzeme: Çelik gövde ve alüminyum üst bina

superyat.jpg

superyat1.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5914 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.