1. HABERLER

  2. BOAT SHOW

  3. "Absolute 50 FLY" CNR Avrasya Boat Show'da sergilenecek!
"Absolute 50 FLY" CNR Avrasya Boat Show'da sergilenecek!

"Absolute 50 FLY" CNR Avrasya Boat Show'da sergilenecek!

Avrupa yılın yat ödülü sahibi Absolute 50 FLY, CNR Avrasya Boat Show'da sergilenecek.

A+A-

2017 Avrupa yılın yatı ödülünün sahibi Absolute 50 Fly modeli 11-19 Şubat 2017 tarihleri arasında CNR Avrasya Boat Show 2017’de Deniz Yatçılık Hall 1, A5 numaralı stantta deniz severlerin beğenisine sunulacak.

Absolute 50 Fly Avrupa Yılın Yatı ödülünün sahibi!

Her sene Avrupa tekne endüstrisinin en iyilerinin ödüllendirildiği Denizcilik ve yat dünyasının Oscar ödülleri olarak kabul edilen The European Powerboat of the Year (Avrupa Yılın Yatı) 2017 ödül töreni bu sene de Düsseldorf boat Show sırasında gerçekleşti.

absolute-50-fly_1.jpg

Ödülün uzman jürisi Avrupa’nın en iyi 9 tekne dergisinin [Batliv (Norveç), BoatMag (İtalya), Boote (Almanya), Marina.ch (İsviçre), Motorboot (Hollanda), Nautica y Yates (İspanya), Barche (İtalya), Neptune (Fransa) ve Yacht Revue (Avusturya)] editörlerinden oluşuyor. Toplam 25 tekne; 25 feet, 35 feet, 45 feet, 45 feet üstü ve deplasman klasmanı olmak üzere 5 farklı kategoride en iyi tekne ödülüne aday olarak gösterildi.

25 teknenin her biri detaylı testler sonucunda yarışma sürecinde incelenmeye tabi tutuldu. Teknelerin ana özelliklerine ek olarak işçilik, alanların etkin bir şekilde kullanımı, konsept, fiyat-performans oranı, tasarım ve yaratıcı çözümler jüri değerlendirmesinde önemli rol oynayan faktörler arasında yer alıyor.

absolute-50-fly_2.jpg

"Absolute 50 Fly" 45 feet üzeri kategoride ödülün sahibi oldu

En küçük detayları bile işlevsel hale getirerek en büyük teknelerin sunduğu çözüm ve konseptleri bir arada sunan Absolute 50 Fly, 45 feet üzeri kategoride ödülün sahibi olmuştur.

Dün konfor yalnızca bir kelimeyken, Absolute ailesine yeni katılan 50 FLY ile konfor adeta hayat buluyor. Volvo Penta IPS 600 motorlar düşük yakıt tüketimi, sessiz ve titreşimsiz sürüş özellikleri ile en iyi performansı sunuyor.

Sürgülü kapılar, ovalleştirilmiş mobilya köşeleri, zeminlerde ve yataklara geçişlerde nerdeyse hiç yüksekli farkı ve basamak olmaması yaşanabilirliği çok daha kolay hale getiriyor.

absolute-50-fly_3.jpg

6 kişinin konaklamasına imkan tanıyan 3 kabin ve 2 banyo – tuvalet bulunuyor. Ayrıca arka tarafta bulunan kendine ait tuvalet, banyosu, geniş kullanım alanı ve platformdan girişi olan tek kişilik kabin de ister mürettebat ister misafir odası olarak kullanılabilir.

Açılabilir ekipmanların çoğunun sürgülü olması; yemek, güneşlenme ve mutfak alanlarında daralmayı önleyerek daha kullanışlı bir mekan sağlıyor.

Dış mekanda 3 farklı güneşlenme alanı bulunuyor. Ön güneşlenme yataklarının hemen arkasında bulunan ön oturma grubu sayesinde teknenin baş bölümünün keyfini daha da artıyor.

absolute-50-fly_4.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4173 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.