1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Akdeniz'in tadı denizde çıkar
Akdeniz'in tadı denizde çıkar

Akdeniz'in tadı denizde çıkar

Yerli turist gemi turlarını keşfetti. Karavan Cruises Direktörü Özgü Alnıtemiz, "Herkesi hem zamanda hem bütçede esnek paketlerle gizli hazineleri keşfetmeye çağırıyoruz" dedi.

A+A-

Yerli turist cruise turlarını sevdi. Artık önde gelen tatil seçenekleri arasında. Cruise şirketi Celestyal Cruises'ın Türkiye Genel Satış Acentesi Karavan Cruises'ın Direktörü Özgü Alnıtemiz, bu yıl yerli turist hedeflerini 45-50 bin yolcu olarak ifade etti.

Vizesiz turlarla keşif
 
Celestyal Cruises, Türkiye'den hareket eden, Celestyal Crystal, Celestyal Olympia ve Celestyal Nefeli adlı konforlu gemilerle turlar gerçekleştiriyor. Celestyal Crystal, mart-ekim döneminde İstanbul, İzmir (Alsancak merkez), Kuşadası ve Çeşme kalkışlı seferlerle; 2, 3, 4, 6 ve 7 gecelik; hem zamanda hem bütçede esnek paketlerle Yunanistan'ın gizli hazinelerini, otantik limanlarını ve büyüleyici adalarını tatilcilere keşfetme olanağı sunuyor. Bu turlar için vize de gerekmiyor. Iconic Aegean turları ise efsanevi limanlara ve antik dünyadan günümüze kalan şehirlere doğru heyecanlı bir yolculuk vaat ediyor. Idyllic Aegean turunda ise tatilciler Akdeniz'in binlerce yıldır korunan sırlarına seyahat ediyor. Rotalar; Atina, Kos, Ios, Siros, Mikonos, Santorini, Sisam, Milos, Rodos, Sakız, Girit (Hanya, Agios Nikolaos, Heraklion), Simi, Patmos, Midilli, Leros ve Nafplion gibi dünyanın ilgisini çeken yıldız adaların yanı sıra çok özel destinasyonları da içeriyor. Gemiler, konukları sadece doğa ve tarihin eşsiz güzelliklerine götürmekle kalmıyor; farklı deneyimler yaşamalarına da fırsat tanıyor. Yunan ezgileri ve dansları, Akdeniz ve Ege mutfağının ünlü lezzetleri, binlerce yıllık Yunan kültürü gibi.

Unutulmayacak bir deneyim: Gemi turu

Uçsuz bucaksız maviler içinde birçok destinasyonu keşfedebileceğiniz gemi turları bu yıl da bol seçenekler sunuyor. Golden Bay Cruise Tur'un öne çıkan rotaları şöyle;

1.CARIBBEAN PRINCES İLE BÜYÜK BRİTANYA: Tur gemisi 3100 yolcu kapasiteli. 740 balkonlu kabine sahip gemi, casino, show salonu, disko ve barları ile tam bir yüzer tatil köyü. Gemi tam pansiyon konaklamalı. Rota; Londra-Guernsey (İngiltere), Dublin (İrlanda), Liverpool (İngiltere), Belfast (Kuzey İrlanda), Edinburg (İskoçya), Paris/Normandiya (Fransa) ve Londra (İngiltere). Tarihleri: 20 Mayıs ve 01-13-25 Haziran. 07-19-31 Temmuz. 12-24 Ağustos.

2. KONINGSDAM İLE NORVEÇ FİYORDLARI: Tur gemisi Holland America Line şirketinin, gelecek ay denize inecek en yeni ve en lüks gemisi. Ortak kullanım alanında da dünyada ilk ve tek. Odaların yüzde 85'i deniz manzaralı, yüzde 67'si de balkonlu. Rota; Amsterdam (Hollanda), Oslo(Norveç) ve Amsterdam. Tarihi: 3 Temmuz 2016 (Ramazan Bayramı)

3.ROYAL PRINCES İLE BATI AKDENİZ: Princess Cruise'un 1000 balkonlu kabine sahip gemisi. The Sanctuary ise en üst güvertesinde yetişkinlerin masajlarla dinlenebileceği çok özel bir mekan. Rota; Barselona-Cartagena (İspanya), Cebelitarık-Marsilya (Fransa), Floransa-Roma (İtalya). Tarihleri: 7-28 Mayıs, 25 Haziran, 16 Temmuz, 13 Ağustos ve 3 Eylül.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4406 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.