1. HABERLER

  2. BOAT SHOW

  3. Anadolu Motor “Honda Marine” ile BoatShow'da
Anadolu Motor “Honda Marine” ile BoatShow'da

Anadolu Motor “Honda Marine” ile BoatShow'da

Anadolu Grubu’nun köklü ve güçlü şirketlerinden Anadolu Motor, CNR Avrasya Boat Show’da Honda Marine dıştan takma deniz motorlarını sergileyecek.

A+A-

Türkiye’nin lider motor üretim ve dağıtım şirketi Anadolu Motor, 30 yılı aşkın süredir distribütörlüğünü yaptığı Honda Marine dıştan takma deniz motorlarını bu yıl da CNR Avrasya Boat Show Fuarı’nda deniz tutkunlarıyla buluşturacak.

Anadolu Motor, güvenilir, uzun ömürlü, dayanıklı, çevreci ve zorlu koşullarda en üstün performans gösteren Honda Marine dıştan takma deniz motorlarını sergileyecek. Ayrıca bu yıl serinin satışa çıkacak olan Honda BF4-5-6 beygir gücündeki motorlarını da tanıtacak.

Küçük tekneler için ideal kullanım sağlayacak

Honda BF4-5-6 modelleri hafifliği, kolay çalıştırma özelliği, düşük yakıt tüketimi, sessiz ve titreşimsiz performansıyla sınıfının en iyisi olarak gösteriliyor. Konforlu taşıma sapı ve sınıfındaki en uzun süreli çalışma performansıyla taşınabilir motor konseptini yeniden tanımlayan Honda BF4-5-6, özellikle ailelere yönelik şişme botlar ve küçük tekneler için ideal kullanım sunuyor.

Anadolu Motor, yenilikçi ve çevreci teknolojileriyle fark yaratan Honda Marine motorlarının geniş yelpazedeki ürün seçeneklerini,  11-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek CNR Avrasya Boat Show Fuarı Salon 4’deki standında sergileyecek.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3036 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.