1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. AÖF sınav giriş belgesi alma, AÖF masaüstü ve AÖF sınav yerleri
AÖF sınav giriş belgesi alma, AÖF masaüstü ve AÖF sınav yerleri

AÖF sınav giriş belgesi alma, AÖF masaüstü ve AÖF sınav yerleri

Anadolu Üniversitesi, Aöf sınav giriş belgesi alma, aöf masaüstü, AÖF sınav yerleri, AÖF giriş yerleri ve aöf giriş yeri hakkında tüm detaylar Vira Haber'de.

A+A-

AÖF sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Açıköğretim Fakültesi'nden önemli duyuru

AÖF sınav yerleri, AÖF sınav giriş belgesi alma, AÖF internet sitesi, AÖF sonuçları, AÖF 2016, aöf sinav yerleri, aöf sınav 2016, açıköğretim sınav giriş belgesi, açıköğretim sınav sonuçları, aöf sınav yeri sorgulama ve AÖF sınav yerleri, aöf sınav giriş belgeleri ve AÖF hakkındaki tüm detaylı bilgi sitemizde yer almakta.

AÖF Sınav Giriş Yerlerinin açıklanmasını bekleyen adaylar için meraklı bekleyiş sürüyor. AÖF sınav giriş yerlerinin açıklanmasının ardından sınava girecek olan adayların sınav tarihinden bir hafta önce AÖF sınav giriş yerlerinin açıklanması tahmin edilmektedir.

aof.jpg

AÖF sınav yerleri açıklandı AÖF Sınav giriş belgesi çıkartma ekranı

AÖF sınav yerleri ne zaman açıklanacak merak konusu. Güz dönemi ara sınavları öncesinde adaylar heyecanla AÖF sınav yerlerinin açıklanmasını bekliyor. Peki AÖF sınav belgeleri ne zaman paylaşılacak?

AÖF (2016) sınav yerleri açıklandı. Binlerce üniversite öğrencisinin merakla beklediği AÖF vize sınav giriş belgesi haberimizde bulunan bağlantıdan çıkartabilirsiniz. Anadolu Üniversitesi tarafından AÖF sınav giriş yerleri açıklanır açıklanmaz sınav giriş belgelerine ulaşabilirsiniz. İşte memurluk sınavı ile ilgili tüm detaylar

Açıköğretim sistemi tanıtım videosu!

4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRECEK Mİ?

Anadolu Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan tarafından yapılan açıklamaya göre 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı dönemi içinde artık 4 yanlış 1 doğruyu götürecek. Yani her yanlış cevap 0.25 doğru cevabı eksiltmiş olacak.

Gündoğan yaptığı açıklamada “YÖK Ölçme değerlendirme ile ilgili bir standart oluşturmak istiyor. YÖK ün belirlemiş olduğu usul ve esaslara göre bu yıldan itibaren Açıköğretim fakültesi (AÖF) yanlış cevapların doğru cevapları götürme uygulamasını yapacağız. Bu değişiklik sadece bizde değil, ülkemizde eğitim sunan tüm Açıköğretim fakülteleri tarafından uygulanacaktır “ dedi.

aof-001.jpg

AÖF SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU

Merakla beklenen AÖF sınav tarihleri, AÖF sınav takvimi ile Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin resmi internet sitesinden adaylarla paylaşıldı. Buna göre ara sınavlar 26-27 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Dönem sonu sınavları ise 2017 Ocak ayında yapılacak. Bu sınavlarla ilk yarıyıl tamamlanacak. Bahar dönemi ara sınavları ise Nisan ayında olacak. Mayıs 2017'de dönem sonu sınavları tamamlanacak ve Temmuz'da yapılacak tek ders sınavları eğitim yılı sona erecek.

Güz Dönemi Ara Sınav Tarihleri: 26-27 Kasım 2016
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınav Tarihleri: 14-15 Ocak 2017
Bahar Dönemi Ara Sınav Tarihleri: 15-16 Nisan 2017
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınav Tarihleri: 27-28 Mayıs 2017
Tek Ders Sınavı Tarihi: 15 Temmuz 2017

AÖF VİZE SINAVI NE ZAMAN?

AÖF Güz Dönemi vize sınavları 26 Kasım cumartesi ve  27 Kasım pazar günü iki oturumlu yapılacak. Güz Dönemi finalleri ise 14 Ocak cumartesi günü ve 15 Ocak pazar günü iki oturumlu yapılacak.

AÖF Bahar Dönemi vize sınavları 15 Nisan cumartesi ve 16 Nisan pazar günü iki oturumlu yapılacak. Bahar Dönemi finalleri 27 Mayıs cumartesi ve 28 Mayıs pazar günü iki oturumlu yapılacak

2016-2017 Öğretim Yılı AÖF tek ders sınavı ise 15 Temmuz cumartesi günü yapılacak.

Bu haber toplam 4323 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.