1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Arkas, Dokuz Eylül'e konuk oldu
Arkas, Dokuz Eylül'e konuk oldu

Arkas, Dokuz Eylül'e konuk oldu

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesinin bu yıl 20.si gerçekleşen Kış Kariyer Günlerinin 9 Aralık 2015 Çarşamba günü saat 10.30’da gerçekleşen oturumun konuğu Arkas Denizcilik oldu.

A+A-

Arkas Denizcilik, Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesinin bu yıl 20.si gerçekleşen Kış Kariyer Günlerine konuk oldu. Arkas Denizcilik’i temsilen Personel Müdür Yardımcısı Kpt. Burak Kaynak oturuma katıldı.

Arkas Holding’i tanıtan kısa bir film izlettikten sonra Türkiye’nin en fazla konteyner elleçleyen firması olduklarını ifade eden Kaynak, şirket bünyelerinde bulunan, 43’ü Türk bayraklı olan gemilerin 6’sının ikmal yakıt tankeri olup, 7 adet gemilerinin ise Malta bayraklı olduğunu belirtti. Arkas Holding’in acentalık, liman ve lojistik dalında müşterilerine hizmet vermekte olduğunu da konuşmalarına ekleyen Kaynak stajyer dosyası adı altında stajyer politikalarından, stajyer eğitim prosedürlerinden ve stajyer alım süreçlerinden de bahsetti. Kaynak stajyer başvurularını değerlendirme sürecinde COLREG sınavı, psikotek testi yaptıktan sonra stajyer alımını gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Son olarak gemilerdeki sosyal imkanlardan bahsedildikten sonra oturum soru cevap şeklinde devam etti. Katılımcıların sorularını içtenlikle yanıtlayan konuşmacı Kaynak’a plaketi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 3.sınıf öğrencisi Enes Batar tarafından takdim edildi. Oturum konuşmacı ve katılımcıların toplu fotoğrafıyla son buldu.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2533 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.