1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Avea Yelken Takımı Şampiyonluğa yelken açacak
Avea Yelken Takımı Şampiyonluğa yelken açacak

Avea Yelken Takımı Şampiyonluğa yelken açacak

Avea Yelken Takımı, BMW Sailing Cup International’da Şampiyonluğa Yelken Açacak

A+A-

Avea çalışanlarından oluşan Avea Yelken Takımı, 30 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde 8 ülke sporcularının katılımı ile Platu 25 sınıfı eş teknelerle İstanbul’da yapılacak BMW Sailing Cup International dünya finalinde Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor.

2011/2012 sezonunda ülkelerinde BMW Sailing Cup yarışlarını birincilikle bitiren 8 takımın eş tasarımlı yatlarla yarışacağı uluslararası finalinde Türkiye adına Avea Yelken Takımı yarışacak. 4 gün boyunca Marmara Denizi ve İstanbul Boğazı’nda muhteşem görüntülere sahne olacak şampiyonada Avusturya, Almanya, İtalya, Yeni Zelanda, Portekiz, Romanya, İspanya ve Türkiye takımları kıyasıya mücadele edecek.

 Yarışın aynı zamanda Avea Yelken Takımı’nın ilk uluslararası yarışı da olacağını belirten Avea Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, “Bugüne kadar katıldığımız her yarışı podyumda tamamladık. Aldığımız bu başarılı sonuçlar, tüm takımımıza motivasyon oldu. Kendi sularımızda düzenlenecek bu ilk uluslararası yarışımızda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olmayı hedefliyoruz” dedi. 

Bu haber toplam 866 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.