1. HABERLER

  2. ENERJİ

  3. AVS’den Doğalgaz Rezervi Açıklaması
AVS’den Doğalgaz Rezervi Açıklaması

AVS’den Doğalgaz Rezervi Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz rezervi keşfinin Karadeniz'de gerçekleştirildiğini açıklamasının ardından iş dünyası tebrik mesajları ile yankı bulmaya başladı. Bu firmalardan birisi de AVS Global Ship Supply oldu.

A+A-

30 yılı aşkın tecrübesiyle hem denizcilik endüstrisinin farklı alanlarında hem de dünya çapında hizmet veren AVS, Karadeniz'de keşfedilen 320 milyar metreküp doğalgaz rezervine ilişkin tebrik mesajı yayınladı. Mesajında, “Karadeniz'de keşfedilen doğalgaz rezervi ile ülkemizin yarınlara çok daha güçlü gireceğine inancımız tam”dır diyen AVS Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahit Şimşek, ülkemizin milli enerji ve maden politikasını her daim desteklediklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Nihayet emekler karşılıksız kalmadı, Rabbim bu güzel haberle milletimizin yüzünü güldürdü. Karadeniz’de keşfedilen doğalgaz rezervlerinin vülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını en kalbi duygularımızla temenni ediyoruz.

Dileriz ki gücünüz artsın, emekler zayi olmasın, daha nice güzel haberlerle geleceğimizin önü daha da açılsın.

Bu hizmette üzerimize düşen göreve her zaman hazır olduğumuzu yinelerken, tebriklerimizi ve sonsuz saygılarımızı sunuyor, kabulünü arz ediyoruz."

Bu haber toplam 20131 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.