1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Başvurular başladı!
Başvurular başladı!

Başvurular başladı!

Rusya Denizcilik Sanayi Uluslararası Forumu için başvurular başladı.

A+A-

Rusya, Moskova’da 18-20 Mayıs 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Rusya Denizcilik Sanayi (MIR) Uluslararası Foruma başvurular başladı.

 

Önümüzdeki sene 19-21 Mayıs tarihlerinde Moskova’da Gostiny Dvor Sergi Sarayı’nda Rusya’nın en büyük denizcilik sanayi forumu gerçekleştirilecek. Rusya Denizcilik Sanayi Uluslararası Forumu (International Forum Marine Industry of Russia-MIR), Rusya Federayonu Denizcilik Kurulu, Sanayi ve Girişimciler Federal Birliği, Rusya Federayonu Sanayi ve Ulaştırma Bakanlıkları, Deniz ve Nehir Ulaşımı Federal Birliği gibi pek çok devlet ve özel sektör kuruluşunun desteği ve Rusya Federayonu Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile Mega Expo fuar şirketinin organizasyonunda yapılacak.

Forumun amacı denizcilik sektörünün temsilcileri arasında açık bir diyalog ve işbirliği gerçekleştirmek. Tartışılacak konular arasında gemi inşa sanayine verilen destekler, özel amaçlı kredi imkanları ve tersane/tesislerin inşası gibi alanlara yoğunlaşıyor.

Türk firmalarının katılımının ürünlerini Rus pazarında sergilemeleri için iyi bir fırsat olacağını düşünen Mega Expo fuar şirketi yetkilileri aynı zamanda Türk firmalarının katılımının fuarın kalitesini de artıracağına inanıyor.

Geçen sene yine ayrı tarihlerde yapılan foruma Rusya, Almanya, İngiltere, İspanya, Çin, Hırvatistan, Polonya, Finlandiya, Türkiye ve Ukrayna’dan 189 firma ürünlerini sergilemiş, 3400 temsilci toplantılara katılmıştı. Forum’daki etkinlikler gemi inşa, liman modernizasyonu, mühendislik alanında ve gemi inşada modern teknolojilerin uygulanmasına odaklanıyor.

Foruma, bireysel ya da ulusal pavyon kiralayarak katılmak mümkün. Forumdaki stantların metrekare fiyatları 220 Euro’dan başlıyor. Kayıt ücreti ise 250 Euro.

 

 

Virahaber

Bu haber toplam 1456 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.