1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Bayk Kış Trofesi devam ediyor
Bayk Kış Trofesi devam ediyor

Bayk Kış Trofesi devam ediyor

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından onuncusu düzenlenen ve 52 teknenin katılımıyla devam eden, Türkiye’nin ilk Yelken Kış Trofesi’nin IV. Ayağı, 26-27 Mart tarihlerinde yapılacak.

A+A-

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından onuncusu düzenlenen ve 52 teknenin katılımıyla devam eden, Türkiye’nin ilk Yelken Kış Trofesi’nin IV. Ayağı, 26-27 Mart tarihlerinde yapılacak. Kış soğuklarını geride bıraktığımız şu günlerde yelken yarışlarının merkezi haline gelen Bodrum’ da BAYK Kış trofesi heyecanı git gide artıyor.

26 Mart’ta saat 11:00’de Bodrum Kalesi önünden start alacak olan tekneler Bodrum sularında mücadele edecekler. Offshore ve şamandıra rotalarda yarışacak tekneler 27 Mart Pazar akşamı Marina Yacht Club’de düzenlenecek ödül töreni ile ödüllerini alacaklar.

16 Ocak–29 Mayıs tarihleri arasında, toplamda 7 ayaktan oluşan trofeye katılan tekneler, bu uzun soluklu yarışta IRC Yarış ve Gezi sınıflarında gösterdikleri mücadelelerle, 29 Mayıs’ta düzenlenecek Ödül Töreni’ndeki Trofe Kupası’na adım adım yaklaşıyor.

Virahaber
 

Bu haber toplam 946 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.