1. HABERLER

  2. GEMİ ADAMI

  3. "Beşiktaş Denizcilik ve Scot Tanker" DEÜ'deydi
"Beşiktaş Denizcilik ve Scot Tanker" DEÜ'deydi

"Beşiktaş Denizcilik ve Scot Tanker" DEÜ'deydi

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nde 21.si düzenlenen Kariyer Günleri’nin ilk konukları Beşiktaş Denizcilik ve Scot Tanker firmaları oldu.

A+A-

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nde 21.si düzenlenen Kariyer Günleri’nin 21 Kasım 2016 Pazartesi günü gerçekleşen iki oturumunun ilk oturum konuğu Beşiktaş Denizcilik oldu.

Beşiktaş Denizcilik adına konuşan Personel Müdürü Yusuf Sezer, Beşiktaş Denizcilik bünyesinde 14 adet gemisi olduğunu belirtti. Stajyer politikaları hakkında da bilgi veren Sezer, şirketin vizyon ve misyonlarından bahsederek insanların yatırımlarından çok daha önemli olduğunu vurguladı ayrıca bünyesinde çalışanlarının yaş dağılımının %40’ının 22-28 yaş aralığı genç personel olduğunu belirtti , %90’ının da lisans mezunu mürettebattan oluştuğunu söyledi. Personelde aradığı özelliklerin doğrudan mesleki bilgi değil performans yönetimi olduğunu belirtti. Kendisine sorulan sorulara cevap veren Sezer’e teşekkür plaketi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 3.sınıf öğrencilerinden Reyhan Sağgelen tarafından verildi. Oturum toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

yusuf-sezer.jpg

21 Kasım’da gerçekleşen ikinci oturumda Scot Tanker temsilcileri İnsan Kaynakları Müdürü Tevfik Çakmak ve 2.Kaptan Öner Öztürk yer aldı.

Şirketin 1.5 senedir faaliyet gösterdiğinden bahseden Çakmak, şirket filosunda sekiz adet gemisi olduğunu ve sürekli büyümek isteyen bir firma olduklarını belirtti. Konuşmacılar stajyer politikalarından ve şirketin stajyerlere karşı tutumundan bahsettiler ayrıca stajyer alımının kendi belirledikleri sınav sistemiyle olacağını söyleyerek konuşmalarına son verdiler. Sorulan sorulara cevap veren Scot Tanker temsilcilerine teşekkür plaketlerini Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği 3.sınıf öğrencilerinden İrem Düzdaban ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 3.sınıf öğrencilerinden Muhammed Bayar tarafından verildi. Toplu fotoğraf çekimi ardından oturum sona erdirildi.

tevfik-cakmak-ve-oner-ozturk.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 14321 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.