1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. BSAMI 9. Genel Kurul Toplantısı PRÜ’de yapılacak
BSAMI 9. Genel Kurul Toplantısı PRÜ’de yapılacak

BSAMI 9. Genel Kurul Toplantısı PRÜ’de yapılacak

Karadeniz Denizcilik Üniversiteleri Birliği 9. Genel Kurul Toplantısı, BSAMI Başkanlığını yürütmekte olan Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan başkanlığında, 25 Ocak 2019 tarihinde, Piri Reis Üniversitesinde yapılacak.

A+A-

Karadeniz Denizcilik Üniversiteleri Birliği (BSAMI -Black Sea Association of Maritime Institutions) 9. Genel Kurul  Toplantısı, BSAMI Başkanlığını yürütmekte olan Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan başkanlığında, 25 Ocak 2019 tarihinde, Piri Reis Üniversitesinde yapılacak. Toplantıya, BSAMI üyesi olan Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Romanya, Bulgaristan denizcilik akademileri ve İTÜ Denizcilik Fakültesi rektör/dekan ve temsilcileri yanı sıra, Çin Şanghay Denizcilik Üniversitesi dekanı gözlemci olarak katılacak.

Toplantıda BSAMI üyesi bölge ülkelerinin denizcilik alanındaki işbirliğinin geliştirilmesi ve ortak projeler yapılması, diğer ülkelerin denizcilik kurumları ile yeni ilişkiler geliştirilerek etkinliğinin artırılması ve etki alanının genişletilmesi konuları görüşülecek.

bsami-2019-program.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 4605 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.