1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Bureau Veritas Digital Day Semineri İstanbul’da düzenlendi
Bureau Veritas Digital Day Semineri İstanbul’da düzenlendi

Bureau Veritas Digital Day Semineri İstanbul’da düzenlendi

4 Şubat Salı günü öğleden sonra Bureau Veritas tarafından İstanbul Marriott Hotel Asia’da Bureau Veritas Digital Day isimli bir seminer düzenlendi.

A+A-

Armatörlerin ve denizcilik sektörü üst düzey yöneticilerinin büyük ilgi gösterdiği seminere katılım yoğundu.

Sunumları Bureau Veritas Merkez Ofisi’nden bu seminere katılmak üzere Türkiye’ye gelen iki uzman Najmeh Masoudi-Dionne ve Vincent Joly yaptılar.

İki bölüm olarak düzenlenen seminerin ilk kısmında siber güvenlik konusuna değinildi. Sibernetik Mühendisi, Bureau Veritas Akıllı Gemiler Global Teknoloji Lideri Najmeh Masoudi-Dionne seminerin ilk kısmında, Smart Ships (Akıllı Gemiler) konusunda yürütülen projelerle ilgili bilgiler verdi; gemilerde sibergüvenlik uygulamaları ile otonom (insansız) gemilerin geliştirilmesi detaylarını paylaştı.

2-188.jpg

Lezzetli ikramların yapıldığı kahve molasının ardından seminerin ikinci bölümüne geçildi.

Bu bölümde ise Bureau Veritas tarafından geliştirilen dijital uygulamalar ele alındı. Seminerin bu bölümünde Bureau Veritas Dijital Çözümler Yöneticisi Vincent Joly 3 boyutlu proje onayı ile klaslama, elektronik sertifika yayımlanması ve uzaktan ve yapay zeka destekli sörveylerde ulaşılan aşamaları anlattı. Bureau Veritas`ın geliştirdiği PSC Ready, Approval Explorer ve Veristar Equipment yazılım ve uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

1-178.jpg

Gelen soruların yanıtlanmasından sonra tamamlanan seminerin ardından katılımcıların çok keyif aldığı kokteyl ile Bureau Veritas’ın denizcilikteki gelişmelere ışık tutan organizasyonu sona erdi.

417464b9-0b73-46af-82e0-0ecce99033a5-001.jpg img-8249-001.jpg

img-8259-2-001.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5008 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.