1. HABERLER

  2. BOAT SHOW

  3. CNR Avrasya Boat Show Fuarı Bugün Kapılarını Açıyor
CNR Avrasya Boat Show Fuarı Bugün Kapılarını Açıyor

CNR Avrasya Boat Show Fuarı Bugün Kapılarını Açıyor

Türkiye’nin en görkemli denizcilik buluşması CNR Avrasya Boat Show Denizde - Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, yeni normale dönüş kriterleri kapsamında 1 Haziran'da kapılarını açıyor.

A+A-

Türkiye’nin en görkemli denizcilik buluşması CNR Avrasya Boat Show Denizde - Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, yeni normale dönüş kriterleri kapsamında alınan bir dizi önlem ile deniz tutkunlarını bir araya getiriyor. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından Yat ve Tekne Endüstri Derneği (YATED) işbirliği ile organize edilen fuar, 01 – 06 Haziran 2021 tarihleri arasında Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nda kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Bugün açılacak olan fuarda, kategorilerinin en iyisi olan tekneler, katamaranlar, şişme botlar, deniz motorları ve başlangıç tekneleri ile tekne ekipmanları ve aksesuarlar tanıtılacak.

100’ler deniz aracının sergileneceği CNR Avrasya Boat Show Denizde - Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı’nı ziyaretiniz bizleri mutlu edecektir.

Vira Haber

Bu haber toplam 8344 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.