1. HABERLER

  2. BOAT SHOW

  3. CNR Avrasya Boat Show rekor katılım bekliyor
CNR Avrasya Boat Show rekor katılım bekliyor

CNR Avrasya Boat Show rekor katılım bekliyor

CNR EXPO Yeşilköy’de 14-22 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek fuarın ziyaretçi sayısında geçen yıla oranla yüzde 20 artış bekleniyor.

A+A-

Pozitif Fuarcılık tarafından, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde gerçekleştirilecek CNR Avrasya Boat Show fuarında, yalnızca lüks tekne yat, yelkenler değil, amatör balıkçılığı özendirici malzemeler, deniz tekstil ürünleri, dalgıç malzemeleri, römorklar, tekne boya malzemeleri, motorlar gibi sektöre ilişkin tüm aksesuar ve ekipmanlar vitrine çıkacak.

CNR EXPO Yeşilköy’de bu yıl 8.si düzenlenecek CNR Avrasya Boat Show’a 400’ün üzerinde yat, tekne ve yelkenli görücüye çıkacak. Dünyaca ünlü markalar Avrasya Boat Show’da lansmanlarını yapacak. En pahalı teknelerin sergileneceği standlarda görsel şovlar düzenlenecek. Fuara, BDT Ülkeleri, BAE, İngiltere gibi ülkelerden önemli alıcılar katılacak. Özellikle Ortadoğu, Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerinden yoğun ziyaretçi bekleniyor. Karada yapılan dünyanın ikinci en büyük fuarında milyonlarca sterlin değerindeki süper lüks yatların yansıra sürat tekneleri, boatlar, jet skiler, yelkenliler ve çeşitli deniz malzemeleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Türkiye’nin 2023 ihracat hedefine maksimum katkı sağlamayı hedefleyen CNR Avrasya Boat Show’da sergilenen tekne ve yatların yaklaşık değerinin 250 milyon euro düzeyinde olacağı ön görülüyor. Deniz severlerin tüm arayışlarına yanıt vermesi planlanan CNR Avrasya Boat Show’u, 2014 yılında 65 bin 328 kişi ziyaret etmişti. CNR EXPO Yeşilköy’de 14-22 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek fuarın ziyaretçi sayısında geçen yıla oranla yüzde 20 artış bekleniyor.

Tekne ve boatlarda hız, konfor  arayan deniz severler, aradıklarını CNR Avrasya Boat Show Fuarı’nda buldu.

15-23 Şubat 2014 tarihleri arasında düzenlenen fuara ziyaretçiler akın etti.

CNR Avrasya Boat Show’u 65 bin 328 kişi gezdi

Fuarda, yalnızca milyon dolarlık yat, ve tekneler değil, balıkçılığa özendirecek malzemelerden, tekstil ürünlerine, tekne boya malzemelerine kadar sektöre ait tüm aksesuar ve ekipmanlar sergilendi.

CNR EXPO Yeşilköy’de bu yıl 7.si düzenlenen CNR Avrasya Boat Show’da 400’ün üzerinde yat, tekne ve yelkenli görücüye çıktı. Karada yapılan dünyanın ikinci en büyük fuarında milyonlarca sterlin değerindeki süper lüks yatların yanısıra sürat tekneleri, boatlar, jet skiler, yelkenliler ve çeşitli deniz malzemeleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Deniz severlerin tüm arayışlarına yanıt veren CNR Avrasya Boat Show, yoğun ilgi ile karşılandı. CNR EXPO Yeşilköy’de 15-23 Şubat tarihleri arasında düzenlenen fuarı 65 bin 328 kişi ziyaret etti. Fuarın  yabancı ziyaretçi sayısında geçen yıla oranla yüzde 30 artış gözlemlendi.

Pozitif Fuarcılık tarafından, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde gerçekleştirilen fuarda, yalnızca lüks tekne yat, yelkenler değil, amatör balıkçılığı özendirici malzemeler, deniz tekstil ürünleri, dalgıç malzemeleri, römorklar, tekne boya malzemeleri, motorlar gibi sektöre ilişkin tüm aksesuar ve ekipmanlar vitrine çıktı. Avrasya Boat Show Fuar’ı, yat ve tekne sahibi olmanın sanıldığından da kolay olduğunu gösterdi. Fuarda dudak uçuklatan pahalı teknelerin yanında ikinci el otomobil fiyatına, hatta taksitle satılan tekneler de sergilendi.

Suda fren ve geri vites özelliği taşıyan jetskiler ve tam yol gaz sisteminde dahi son derece titreşimsiz ve sessiz tasarlanmış motorlu tekneler ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2521 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.