1. HABERLER

  2. BOAT SHOW

  3. CNR Avrasya Boat Show, ziyaretçilerine kapılarını açtı
CNR Avrasya Boat Show, ziyaretçilerine kapılarını açtı

CNR Avrasya Boat Show, ziyaretçilerine kapılarını açtı

Dünyanın kendi alanında 2. büyük tekne ve yat fuarı olan Avrasya Boat Show CNR Expo Center’da yapılan törenle ziyaretçilerine kapılarını açtı.

A+A-

Dünyanın kendi alanında 2. büyük tekne ve yat fuarı olan Avrasya Boat Show CNR Expo Center’da yapılan törenle açıldı.

Türkiye’nin en büyük, dünyanın da karada yapılan en büyük 2. fuarı olan CNR Avrasya Boat Show, yapılan açılış töreniyle start aldı.Bu sene 7.si düzenlenen fuarın açılış törenine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü İstanbul Liman Başkanı Gani Aygün, Piri Reis Üniversitesi Rektör Yardımcısı Oral Erdoğan, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Başkanı Başaran Bayrak, Gemi Sanayicileri Derneği Başkanı Ziya Gökalp, CNR Holding CEO’su Cem Şener, DENTUR Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Sirkecioğlu’nun yanı sıra çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

Şener: Katılım sadece Türkiye’den değil

CNR Fuarcılık Grup Başkanı Cem Şener, açılış konuşmasını yaparak organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. 3 tarafı denizlerle çevrili ülkemizde denizciliğin geliştirilmesi ve denizci bir millet olmamız için fuarın önemli bir adım olduğunu belirten Şener, birçok dünyaca ünlü markanın Türkiye lansmanlarını ilk kez gerçekleştireceğini açıkladı. Cem Şener, bine yakın markanın 85 bin metrekarelik alanda ürünlerini sergileyeceğini ve yalnız Türkiye’den değil başta Ortadoğu olmak üzere çok sayıda ülkeden katılım beklediklerini söyledi.

Sirkecioğlu: İstanbul’da deniz rampası yok!

CNR Fuarcılık Grup Başkanı Cem Şener’in ardından söz alan DENTUR Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Sirkecioğlu, Avrasya Boat Show’un magazinel değil sorunlara dikkat çekerek ön plana çıkmasını istediğini belirtti. İstanbul gibi iki yakalı deniz şehrinde sadece 4 adet marina bulunmasının denize yönelinmesi konusunda büyük bir eksik olduğunu dile getiren Sirkecioğlu, bunun yanı sıra haftasonu insanların teknelerini römorkla taşıyıp indireceği ve deniz keyfi yapabileceği bir deniz rampası bile olmadığını söyledi. Kendi karasularımızda vergiden kaçmak için Amerikan bayrağı çekmek zorunda olduğumuza dikkat çeken Alpaslan Sirkecioğlu, yüzde 27.4’lük verginin düşürülmesi durumunda teknelerin Türk bayrağına geçebileceğini söylerek sözlerini sona erdirdi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından kurdele kesimi yapılarak 7. CNR Avrasya Boat Show resmen açıldı. Avrasya Boat Show’a ziyaretçi kabulü yarından itibaren yapılacak.
 

sam_0277.jpg

sam_0262.jpg

11111.jpg

232.jpg

 

 

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1952 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.