1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Corporate Games Dragon Boat Yarışları sona erdi
Corporate Games Dragon Boat Yarışları sona erdi

Corporate Games Dragon Boat Yarışları sona erdi

Fatih Belediyesinin ana sponsorluğunda düzenlenen kurumlararası yarışmalarda en büyük ve kapsamlı spor organizasyonu olan İstanbul Corporate Games Dragon Boat Yarışları sona erdi.

A+A-

Yarışmalar kapsamında Avrupa Konutları takımı birinci olurken 16 farklı branşta dereceye giren sporcular da ödüllerini aldı.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in desteğiyle bu yıl 15’incisi düzenlenen ve ’Yaşam Boyu Spor’ felsefesiyle başlayan Corporate Games Dragon Boat Yarışları sona erdi. 28 şirketin yer aldığı 322 katılımcı 16 farklı branşta iki gün boyunca Balat Şair Nedim Parkında; Dragon Boat, Yelken, Bocce ve Tavla müsabakalarında mücadele etti. İstanbul Corporate Games’te rekabetin en fazla yaşandığı Dragon Boat yarışında kıyasıya bir mücadele yaşandı.

corporate-games-dragon-boat-yarislari-1.jpg

Kıran kırana mücadelenin yaşandığı yarışlarda ipi göğüsleyen Avrupa Konutları takımı oldu. Şampiyonluğu kazanan Avrupa Konutları takımı izleyicilerden de yoğun ilgi görerek büyük alkış topladı. Yarışmaların sonunda 16 farklı branşta dereceye giren sporculara plaket takdim edildi.

Etkinlik hakkında bilgi veren Sport Works Koordinatörü Ersin Gençtürk, "Corporate Games, Fatih Belediyesi sponsorluğunda bu yıl 15’inci kez düzenleniyor. 16 branşta düzenlediğimiz etkinliğimizi 322 sporcuyla tamamlıyoruz. Bugün İstanbul Corporate Games’de son günündeyiz. Cuma gün açılış törenleriyle ve konserle başlayan Corporate Games’de final çok heyecanlı yarışmalar sonucunda dereceye girenler belli oldu. Fatih Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’in katkılarıyla düzenlediğimiz İstanbul Corporate Games’de bugün son gün içerisindeyiz" dedi.

corporate-games-dragon-boat-yarislari-3.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3611 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.