1. HABERLER

  2. BOAT SHOW

  3. D-Marin, CNR Avrasya Boat Show’da deniz tutkunlarını ağırladı
D-Marin, CNR Avrasya Boat Show’da deniz tutkunlarını ağırladı

D-Marin, CNR Avrasya Boat Show’da deniz tutkunlarını ağırladı

Türkiye’de denizcilik sektörüne damga vuran ve bu yıl 13-21 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen CNR Avrasya Boat Show kapsamında D- Marin, yat ve tekne tutkunlarına karada deniz esintisi yaşattı.

A+A-

Bünyesinde 11 marinayı bulunduran ve ülkemizde marinacılık sektörünün gelişmesine katkı sağlayan D-Marin, 13-21 Şubat tarihleri arasında bu yıl da 3. Hall A05’de deniz severler ile buluştu.

Fuar boyunca birbirinden renkli etkinliklerle misafirlerini ağırlayan D-Marin, fuarın ilk gününde yüksek enerjisi ile sahne alan Sol Electric Trio Performans Grubu’na ev sahipliği yaptı. Sevilen parçaları elektronik ezgiler ile harmanlayan grup, D-Marin standındaki konuklara müzik ziyafeti yaşattı.

Yerel mutfağımızı dünyada hak ettiği yere getirmek, eski tarifleri modernleştirerek hayatımıza katmak, elimizdeki malzemelerle, pratik çözümler üreterek herkesin mutfağa girmesini sağlamak üzere televizyon programı hazırlayıp sunan, yemek kitabı yazarı Refika Birgül eşliğinde gerçekleşen workshop ile konuklar lezzetli dakikalar yaşadı.. Teknede yapılabilecek pratik tarifleri yemek ve deniz tutkunları ile paylaşan Refika Birgül, deniz üzerinde yemek pişirmenin ipuçlarını katılımcılar ile paylaştı. haber Karşılıklı sohbetle tatlandırılan workshop’ta, iyi bir fileto balık pişirmenin püf noktaları misafirlerle paylaşıldı. İzmir Tulumu ile sunulan Trüflü Kuskus Risotto tarifi deniz severlerin kalplerini fethederken kokoreçten vazgeçmem diyeler içinse balık kokoreç sunumuyla damaklara adeta lezzet şöleni yaşattı.

D-Marin stadında minik deniz tutkunları da unutulmadı

Denizi ve deniz hayatını çocuk yaşta sevdirmeyi misyon edinen ve bu doğrultuda çocuk dostu marina konseptini Türkiye’de sunan ilk marina zinciri olan D-Marin; fuarda “D-Marin Kids” temasıyla çocuklara birbirinden eğitici ve eğlenceli içerikler de sundu. Fuara gelen minik denizciler, denizci ağlarını bağlamaya çalıştılar, yüz boyama, balon aktivitesi ve origami eğitimi gibi eğlenceli ve öğretici etkinliklerle keyif dolu dakikalar geçirdiler.

Dünyaca ünlü mega yat, yelkenli tekne, motor yatlarının sergilendiği fuarda, denizle ilgilenen yediden yetmişe herkesin ilgisini toplayan D-Marin; tüm bu etkinlikler sonunda 20 Şubat akşamı D-Marin standında gerçekleşen kokteylde deniz tutkunlarını bir araya getirdi.

ViraHaber.com
 

Bu haber toplam 4074 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.