1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Deniz Polisi Volvo Penta IPS Deniz Motorlarını Tercih Etti
Deniz Polisi Volvo Penta IPS Deniz Motorlarını Tercih Etti

Deniz Polisi Volvo Penta IPS Deniz Motorlarını Tercih Etti

Türk Loydu kurallarına göre inşa edilen, 14.6 metre uzunluğunda Deniz Polis Karakol Botları saatte 42 knots hıza ulaştılar. “Volvo Penta IPS 700” teknelere yüksek hızda denge, dayanıklılık ve mükemmel manevra kabiliyeti sağlıyor.

A+A-

Volvo Penta kalitesiyle küresel denizlerde kendini kanıtlamış olan IPS 700 sevk sistemi, Türkiye'de ilk kez bir polis teknesine entegre edildi. Otopilot ve cruise kontrol sistemleri, joystick sistemi ile kontrol edilebilen ve teknenin ekseni etrafında dönmesine, yanlara ve çaprazlamasına gitmesine izin veren IPS sistemi ile başarılı bir şekilde entegre edildi.

Volvo Penta Türkiye Satış Müdürü Mehmet Belibağlı; IPS sisteminin, düşük yakıt tüketimi, uzun servis aralıkları ve montaj kolaylığı ile kullanıcı dostu bir ürün olarak karşımıza çıktığını söyledi.

img-3453-002.JPG

Belibağlı, yüksek manevra kabiliyeti sayesinde seyir esnasında dümenin ister joystick ile idare edilebildiğini, ister docking esnasında bow thruster olmadan paralel yanaşma yapılabileceğini sözlerine ekledi. Ticari IPS modellerinin, tüm pilot botlara, work boatlara, yolcu taşıma teknelerine ve tüm benzer ticari faaliyetli teknelere uygun olduğunu belirten Mehmet Belibağlı, ilerleyen yıllarda bu sistemin çok daha yaygın duruma geleceğini ifade etti.

Vira Haber

Bu haber toplam 12999 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.