1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Denizci Öğrenciler Derneği Marmara-Ege-Akdeniz turnesine çıkıyor
Denizci Öğrenciler Derneği Marmara-Ege-Akdeniz turnesine çıkıyor

Denizci Öğrenciler Derneği Marmara-Ege-Akdeniz turnesine çıkıyor

Ülkenin dört bir yanında çalışmalarına devam eden Denizci Öğrenciler Derneği, Marmara-Ege-Akdeniz turnesiyle denizci öğrencilere ulaşmaya devam ediyor.

A+A-

Uzun yıllardır Türk denizciliğinin geleceği için ışık olmaya devam eden DÖDER, 18 Ekim-22 Ekim tarihleri arasında turne kapsamında ilk olarak Kocaeli Üniversitesi ve Yalova Üniversitesi’ni ziyaret edecek. Turnenin ikinci gününde Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi ile görüşme gerçekleştirecek. Turnenin üçüncü gününde Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi ziyaret edecek. Turnenin dördüncü gününde Akdeniz Üniversitesi ile görüşülecek. Denizci Öğrenciler Derneği, turnenin son durağı olarak Mersin Üniversitesi ve İskenderun Teknik Üniversitesi’ne uğrayacak.

dcd.jpg

Yönetim kurulu üyelerinin, temsilcilerin, değerli akademisyenlerin ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşecek olan konuşmalara tüm denizci öğrenciler davetlidir. Turne boyunca gerçekleştirilen konuşmalarda derneğin işleyişinden, Ulusal Denizkızı Kongresi’nden ve dönem içinde planlanan etkinliklerden bahsedilecek. Sektörle ilgili sorunların da tartışıldığı konuşmalarda katılımcılar da beklentilerini, görüş ve önerilerini dile getirecek.

Vira Haber

Bu haber toplam 10888 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.