1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Denizciler ClassNK’da bir araya geldi
Denizciler ClassNK’da bir araya geldi

Denizciler ClassNK’da bir araya geldi

ClassNK’nın komitelerinden biri olan Türk Teknik Komitesi, Erbil Özkaya’nın başkanlığında Marriott Hotel Asia’da davetlilerle bir araya geldi.

A+A-

Yapılan toplantıda ClassNK’nın misyonları, IMO’nun güncel konuları ve Sülfür 2020’de konuşulan konular ele alındı.

ClassNK yetkilileri, toplantının ardından davetlileri kokteyl aktivitesinde ağırladı. Yapılan aktivitede ClassNK Kıdemli İcra Başkan Yardımcısı Junichiro Lida, Met Direktörü Naoki Saito ve uzman Yuichi Taniguchi, Hiroshi Shibako, Genel Müdür HasanTahsin Acar ve İş Geliştirme Müdürü Serdar Faik Atukeren yer aldı.

Davette kısa bir konuşma yapan ClassNK Kıdemli İcra Başkan Yardımcısı Junichiro Lida, 20 yılı aşkın Türkiye’de olduklarını vurgulayarak “Bizimle yakın çalışma içinde bulunan paydaşlarımıza, özellikle güncel konuların tartışıldığı komite toplantılarımıza katılanlara teşekkür ederiz” dedi.

Davete aynı zamanda İLKFER kurucu ortakları İlker Meşe ve Feramuz Aşkın, Yasa Holding Genel Koordinatörü Erbil Özkaya ile Teknik Müdür Tulga Zengin, Onursan Satış Yöneticisi Bahadır Onur, Esko Marine Yönetim Müdürü Adem Kocadağ ve Türkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF)  Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Dereli de katıldı.

Denizcilik korosunda yer alan Erbil Özkaya, Erkan Dereli ve İlker Meşe, finalde “Odam Kireç Tutmuyor” ve “Haydar Haydar” adlı türküleri seslendirirken Junichiro Lida ve Hiroshi Shibako’nun türkülere eşlik etmesi dikkat çekti.

whatsapp-image-2019-10-23-at-17-44-12-2.jpeg

whatsapp-image-2019-10-23-at-17-44-12.jpeg

Vira Haber

Bu haber toplam 6956 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.